Cursa de Reis de Xeraco i Cursa Beniflà 06 i 08-01-2023

Marga, Marisol, Juan i Ana

Quina millor forma podem tindre, que començar l'any corrent! Doncs així ho van celebrar alguns dels nostres companys del Club Atletisme Ondara!

Marga, Ana, Juan i Marisol, foren els nostres representants al Gran Fons del dia de Reis a Xeraco. La bonica cursa que cada 06 de gener, uneix el poble i la platja, amb ja XXII edicions d'aquesta mítica prova ben consagrada al calendari de curses populars!

Els Gran Fons de Xeraco, comptà amb més de 800 participants, entre la prova de 15k i la de 7k.

Classificacions XXII Volta a peu Xeraco "Gran Fons Manolo Pardo"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pablo, Juan, Juan Antonio i Maria José

I el diumenge 08 de gener, 7 foren els valents i valentes del Club que s'aproparen a Beniflà per competir el 7k que pertany al V Circuit Safor - Valldigna i que està ja finalitzant, a falta de la prova de Benirredrà del proper diumenge 05 de febrer. 

Miguel, Maria José i Juan

Fernando Server, Pablo, Tere Miralles, Maria José Català, Juan, Miguel i Marga Escoda, qui aconseguí la 2ª posició d'entre les Veteranes "G", foren els nostres representants en una prova, amb quasi 700 participants!

Classificacions VII Volta a peu Beniflà

L'enhorabona a totes i tots ells!

I Salut per a totes i tots!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023