XXII Cursa Popular Ondara 28-05-2022

Dissabte passat, 28 de maig, vam viure un dia de festa a la localitat d'Ondara.
La XXII edició de la Cursa a Peu, del Circuit a Peu Marina Alta fou un festot, on es presentà, també, la calor de l'estiu!
Malgrat la calor, tothom gaudí de la prova esportiva, molt ben ambientada, amb un total de 10 punts de música al llarg del recorregut, a banda que també comptàvem amb la presèndia d'OndaraAtack, la colla de batucada!
A les 16:30 començaren les categories dels més menuts i anaren donant les eixides de les curses, una darrere l'altra: Pre-Barrufets, Barrufets i Pre-Benjamins, estes 3 categories fora del Circuit, Benjamins, Alevins, Infantils, Cadets i Juvenils, amb quasi 400 xiquets participant, en total.

Eixida de Cadets i Juvenils

Roc somrient entrant a meta

Roc dalt del podi, amb Joanba content i orgullós

A destacar la 1ª posició de Roc Martí en Cadet Masculí, aconseguint un gran avantatge sobre la resta de participants i aplegant completament sol a la meta ubicada al Prado d'Ondara.

A les 19:00 es donava inici, des de l'Avinguda Doctor Flèming, la XXII Cursa Popular d'Ondara, amb un total de 900 corredors i corredores, competint i gaudint a parts iguals i afrontant la calor, amb ritmes de cursa més baixets de l'habitual.
Per part del nostre Club, destacar els 24 membres participants, que tots ho feren molt bé!


Podi Local Masculí: Vicent, Jose i Francesc

Podi Local Femení: Carol, Juani i Lorena

Membres del Club a l'acabar la cursa.

Agraïments a tots aquells que han col·laborat en la costosa organització de la cursa, com són:
Somesport, Ajuntament d'Ondara, Policia Local d'Ondara, Protecció Civil, Ondara Custom Club, Associació Contra el Càncer, Màxima Bikes, Forn Paquibel Cardona, Forn Rebost de Mari, Forn Blat i Farina, OndaraAtack, Bar Casa Llobell, Bar Marjals, Marina Color, Servicolor, Mas y Mas, Publiquatre i tots els membres del Club Atletisme Ondara, així com familiars i amics que col·laboraren en esta XXII Cursa Popular d'Ondara.

Recordeu que aquest dissabte 04 de juny tancarem el Circuit a Benissa.
Inscripcions i més INFO: ACÍ.
La Gala del Circuit serà el divendres 10 de juny als Salons Carrasco de Xàbia.

Salut i enhorabona a totes i tots.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

XXIV Cursa Popular Ondara 25-05-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023