VIII Cursa Popular Calp i VIII Bandolers - Senija 01-03-2020

Diumenge 01 de març, un dia fantàstic per córrer, amb un sol ideal i sense massa calor a les primeres hores del dia, però amb un poc de vent, així es van celebrar els dos esdeveniments que tenien lloc a Calp i Senija.
A Calp, amb vora 1.150 corredors arribats a meta, es celebrava la 2ª prova del Circuit a Peu Marina Alta, amb una participació ondarenca de 34 membres del nostre Club!
Javi, Pascual i Salva entrant a meta.
A destacar, Javi, Pascual i Salva, aplegant junts a meta amb 41:59 i Ana Melenchon, 2ª Veterana "E" i, a més, premiada al sorteig amb el viatge a les Illes Balears, gentilesa de Baleària!
Ana rebent el premi de Baleària
Fotos Orión
Fotos Kike Aracil

Classificació General
Classificació per Categories
Classificació per Clubs
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xarli, Jose, Adrian, Pep i Víctor abans de córrer a Senija
El mateix diumenge, a les 09.00 es donava inici a la VIII edició de "El Camí dels Bandolers" de Senija, amb la participació en la Mitja Marató de quasi 200 participants i amb els membres del C.A. Ondara, Jose Pons i Pep Giner, tots dos realitzant una bona cursa i corrent amb els companys Víctor i Xarli, de Beniarbeig i Vall de Gallinera, respectivament.

Classificació Bandolers - Senija

Salut i enhorabona a totes i tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023