Gegant de Pedra XI 16-02-2020

Ahir diumenge 16 de febrer va tindre lloc l'XI Gegant de Pedra - Serra de Segària, a Ondara.
Amb 640 inscripcions, el Gegant es confirmava, una vegada més, com una de les proves més representatives de muntanya de la Marina Alta i comarques veïnes.

A les 8.30 i amb una lleugera boira a altures baixes que ens va deixar uns imatges precioses, donava inici la Mitja Marató, amb 210 participants, dels qui finalitzaren 191.
A les 9.00 i 9.05, prenien l'eixida els participants de 14k, corredors i caminants, 210 i 220 respectivament!
Tots ells foren mimats al llarg del recorregut pels voluntaris que teníem escampats per Segària, així com pels dels avituallaments de Benimeli, Antenes, Font de Català i Merendero de El Verger (els dos últims de la 21k).




Participants a la baixada cap a la Font de Català (km 14)
Entregaren els trofeus, Mar Chesa, Regidora d'Esports, Jose Ramiro, Alcalde d'Ondara i Rubén Fornés, Gerent dels Albergs de Segària.
Podi Absolut Femení - 14k

Podi Absolut Masculí - 14k

Podi Absolut Masculí - 21k

Podi Absolut Femení - 21k

Guanyadors per equips - 21k

Líders del Circuit Trail Marina - 21k


Zona de meta i Albergs
Membres del Centre Excursionista


Voluntaris donant avituallament final als participants.
Al finalitzar i, gràcies als prop de 100 voluntaris que té la prova, tots els participants gaudiren d'un avituallament final fantàstic en la zona dels Albergs de Segària.
Agraïm la desinteressada ajuda de Rubén Fornés, al capdavant dels Albergs de Segària, de la Regidora d'Esports Mar Chesa, de l'alcalde Jose Ramiro, així com a Protecció CivilPolicia Local d'Ondara i Ajuntaments de Beniarbeig, Benimeli, Rafol i El Verger la seva col·laboració.
Evidentment, també a les empreses: Ale-Hop, Fruits Secs Marina Alta, Allianz Assegurances, Baleària, Màxima Bikes, Físsio Toni Doménech, PubliQuatre.
Així com a tots els voluntaris que fan possible aquest esdeveniment (membres del C.A. Ondara, Ondara Tri-Esport, amics, coneguts, etc...), qui de forma altruista ajuden a fer aquesta prova possible, per que tots els seus participants la puguen gaudir any rere any!

Salut i gràcies a totes i tots.
Fins una propera edició!

Comentaris

Unknown ha dit…
Encantat amb la cursa, l'organització, les millores del recorregut. Com cada any una hemorràgia de plaer. Espere tornar l'any que ve i pujar al podi, o no, però tornaré i no és una amenaça. Enhorabona a tots i totes els organitzadors i organitzadores, corredors i corredores, i açò i allò i que no estem en l'edat...
Anònim ha dit…
Una veritable llàstima que aquest any hagi estat la seua última edició

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023