Trail Solidari Alcoi, Volta a Peu a Beniarbeig i Solidària Càncer 19 i 20-10-2019

Hem viscut un cap de setmana carregadet d'esdeveniments per al nostre Club!
Dissabte de matí, a les 08:30, uns quants valents del nostre Club afrontaven els 55kms del Trail Solidari d'Alcoi.
La prova, consisteix en equips de 4 participants, és molt divertida, a banda de ben organitzada i d'una bellesa insuperable per la Serra de La Mariola i el Riu Barxell.
Dos equips teníem que representaven el nostre poble i Club, però que al final, per diverses lesions, ens quedàrem amb un sol equip.
Jose Pons, Sergi Soler i Pep Giner representaven el nostre Club, amb la companyia dels veïns i amics de la Vall de Gallinera, Ximo i Xarli.
Aplegaren a meta tots ells, menys Jose Pons, qui degut a unes dolències estomacals, tingué que parar sobre el quilòmetre 31 de la prova.
Finalment, posicions 86, 87, 88 i 89, sent els 12 per equips, dels 600 inscrits al Trail Solidari, 1.500 entre les diferents modalitats!!!
Sergi, Pep, Xarli, Ximo i Jose al Cim del Montcabrer

Pep, Sergi, Ximo i Xarli en meta.
Classificació Final per equips.
Classificació Trail Solidari Alcoi
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
El mateix dissabte, però a les 18:00h, tenia lloc a Beniarbeig, la 18ª Volta a Peu de la localitat veïna.
Un total de 300 participants s'apuntaren a la prova en les diferents modalitats, d'entre els corredors, tenim un bon grapat de representants!
Clas. Beniarbeig - C.A. Ondara
Dels nostres 12 representants, Vicent, Simon, Raül, Ferran, Toni, Sergi, Marga, Mª Jesús, Marisol, Àngeles, Tere i Juan, destacarem a Tere, qui aconseguí entrar a meta en 3ª posició de Veterans"C" Femení!

Fotos Somesport

Clas. Clubs
Clas. General
Clas. Categories
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Diumenge li tocava el torn a Ondara!
Visquérem un dia fantàstic per la celebració de la II Cursa i Marxa Solidària Contra el Càncer, organitzada per l'Associació Contra el Càncer d'Ondara i amb la col·laboració del Club Atletisme Ondara!
Des del Club, volem donar moltes gràcies a l'Associació per tan gran organització, així com a tots els ondarencs que col·laboren, també entitats o altres associacions locals! Gràcies a tots!!!
Els participants ballant Zumba. 

L'Associació amb el xec de recaptació

Les nostres xiques del Club, passant-ho molt bé, a l'acabar la prova!

Un riu de participants pels Tossals.
Raül comandant el grup perseguidor del líder.
Més de 800 persones s'aproparen per gaudir de la festa, els balls anteriors a la prova, la cursa, la marxa, els regals i els balls posteriors!
De tots els participants, destacarem els nostres del podi, que en foren molts!
Raül, qui aplegava a meta en 5ª posició de la general, aconseguí ser 1r Veterà "A" Masc., Carol, 2ª entre les fèmines, era la 1ª Sènior Fem., Almudena, fou la 2ª Veterana "B" Fem., Marisol 3ª Veterana "B" Fem., Tere, 1ª Veterana "C" Fem. i Vale 3r Veterà "D" Masc. En total, 18 membres del Club que participaren i ho passaren bomba!

Fotos Somesport

Clas. Clubs
Clas. General
Clas. Categories
Clas. Caminants

Salut i enhorabona a totes i tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023