Reunió 28-06-2019

Resum de la Reunió del passat divendres 28 de juny de 2019.
Amb els únics punts del dia:

1.- Canvi Junta Directiva.
Respecte al Canvi de Junta Directiva, ningú vol incorporar-se o substituir als qui ara mateix la formen, pel que s'acorda la seva renovació, sempre que més gent del Club s'implique a col·laborar en tot!

2.- Precs i Preguntes.
Es parla de molts temes a millorar per al Club, com:

2.1.- Realitzar reunions, amb mínim un mes d'antelació abans de les curses i que estes siguen sempre en divendres de vesprada (19:30h) en la Casa de Cultura.
2.2.- Crear grups de treball de cara a la organtizació de curses.
2.3.- Quotes del Club a 40€ (sense Circuit) i 50€ (amb Circuit) per als qui entren nous al 2.020.
Aquestes quotes, per als qui ja són membres, variaran en funció als voluntariats que facen aquests membres del Club a les curses que organitzem.
Per exemple, si un membre del Club col·labora en un mínim de "5 dies" (s'entén per "dia", cada vegada que es quede per preparar bosses, samarretes, col·locar el vallat de la cursa, netejar sendes a Segària, etc...) se li descomptaran 10€ de la quota. Però si no col·labora aquest mínim de "5 dies", se li pujarà la quota en 10€.
Hi haurà un encarregat de controlar aquestes col·laboracions (Joanba).
2.4.- Les Quotes es podran pagar, com fins ara, a la oficina d'Allianz o bé per transferència, facilitant el compte del Club.
El període de pagament, sempre serà del 02 de gener al 10 de febrer.
2.5.- Parlar amb la Regidora d'Esports, per tal que les Escoles Esportives d'Atletisme del poble, porten els mateixos colors que el Club en la samarreta.
2.6.- Modificar recorreguts, tant de la Cursa del Càncer, com de la Volta a Peu de maig del Circuit.
2.7.- Donar a Marilina unes samarretes del Club, en agraïment per estar any rere any, animant a la pujada de Torrecarrals.
2.8.- Per últim, es parla de la Cursa del Càncer i que tindrem que fer una reunió a setembre. En breu avisarem de la data d'aquesta propera reunió.

Salut i gràcies a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023