X Gegant de Pedra 17-02-2019

Aquest diumenge 17 de febrer vam celebrar a la Serra de Segària un esdeveniment especial, ja que era la X edició del Gegant de Pedra!
Va eixir tot fantàstic i els 601 inscrits a la prova van gaudir d'un dia ennuvolat i perfecte per practicar l'esport, ja que no feia gens de calor.
Eixida Mitja Marató
A les 08.30 eixien els participants de la Mitja Marató, un total de 207 valents dels qui finalitzaren la prova 185. Entre ells els nostres participants i el podi local masculí:
Pau, Pons i Morera dalt del podi
1- Pau Enguix
2- Pep Pons
3- Jose A. Morera

Els favorits del Circuit Tral La Marina, no van decebre, aplegant en les primeres posicions, tant en categories femenines, com masculines.
En la classificació podreu observar amb més deteniment totes les categories:
Classificacions de les proves en Mychip

Eixida 13,5kms
En quant a la distància de 13,5kms, amb 171 inscrits, pregueren l'eixida, puntuals, a les 09.00.
L'arribada a meta fou molt especial, ja que Ignaci Cardona, Alva Salvà i Toni Soler, tots tres del C.A. Llebeig Xàbia, aplegaren junts a meta, celebrant la victòria amb companyerisme!
Alvan, Ignaci i Toni a l'aplegada a meta.
Per part de les fèmines, Aïda Pérez (1h29min), del C.A. Diànium-Baleària fou la primera en creuar la meta, amb clar avantatge de quasi 6 minuts, sobre Rosa Lara Feliu, del C.A. Gata, qui aplegava segona amb 1h i 35 minuts. La tercera, amb 1h43min fou Sílvia Valero del C.A. Safor.

Per part dels caminants, dels 224 inscrits, finalitzaren la prova 170. Tots ells gaudiren d'uns avituallaments farcits de coques maria, plàtans, fruits secs, "xuxes", barretes i gels de 226ers, cola, aigua, issotònics i mistela.
Zona d'aplegada a meta.
Al finalitzar i, gràcies als prop de 100 voluntaris que té la prova, tots els participants gaudiren d'un avituallament final fantàstic en la zona dels Albergs de Segària.
Agraïm la desinteressada ajuda de Rubén Fornés, al capdavant dels Albergs de Segària, de la Regidora d'Esports Mar Chesa, de l'alcalde Jose Ramiro, així com a Protecció Civil, Policia Local d'Ondara i Ajuntaments de Beniarbeig, Benimeli, Rafol i Verger la seva col·laboració.
Evidentment, també a les empreses: Nutrixxion, Fruits Secs Marina Alta, Baleària, Màxima Bikes, Físsio Toni Doménech, PubliQuatre.
Així com a tots els voluntaris que fan possible aquest esdeveniment (membres del C.A. Ondara, Ondara Tri-Esport, amics, coneguts, etc...), qui de forma altruista ajuden a fer aquesta prova possible, per que tots els seus participants la puguen gaudir any rere any!

Salut i gràcies a tots.
Fins una propera edició!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023