Volta a Peu a Dénia 28-04-2018

El passat dissabte 28 d'abril, va tindre lloc a Dénia, la seva Volta a Peu del Circuit 2018. Amb una gran expectativa de corredors i públic, degut a que era el Pont de Maig, els nostres veïns de la capital comarcal del C.A. Diànium, ens havien preparat una bona festa!
A les 16:00h començaven les proves dels més menuts, amb alguns dels nostres donant-ho tot!
Pau i Roc amb la copa d'Alevins, fent publicitat de Llença Esports!

Roc i Pau durant la prova.
Roc i Pau tornaren a xafar podi en categoria Aleví Masculí, en aquest cas 1r i 3r respectivament, en un final molt apretat, on els llocs del podi, es separaren sols per un total de 3 segons!!!
Roc aplegà a meta amb 3:02, 3:04, per a Carlos de Pego i Pau creuà la meta, just darrere amb 3:05!!!
Més tard corregué Aitana, en Cadet Femení, qui en un final molt apretat a l'esprint, amb altres dos corredores, per la 6ª posició, finalment quedà la 7ª (7:33 per a la 6ª, 7:34 per a ella i 7:35 per a la 8ª)!!!
Clas. Xiquets

A les 18:30 començaria la prova reina i ben prompte va fer presència el vent, que al Carrer Campos va moure molt el polen dels arbres, cosa que afectà bastant als participants!
A Dénia s'aproparen més de 1.200 corredors, la major part d'ells buscant marca personal!
Destacar els nostres 35 participants, tots realitzant una cursa fantàstica!!!
Sergi Soler, tornava a apretar en una prova, acabant finalment 4t.