XXI Volta a Peu Gata de Gorgos 11-03-2018

Un fantàstic dia va eixir ahir diumenge per celebrar la XXI Volta a Peu de Gata de Gorgos.
Molt concurrida, a pesar d'estar molts corredors de La Marina i voltants a la Marató de Barcelona, ni més ni menys que 1.201 participants aplegats a meta!
Entre ells, els nostres 40 membres del Club Atletisme Ondara! Molt bona cursa realitzada per tots ells, destacarem en aquesta prova, l'actuació de Raül Lara i Ferran Server, tots dos baixant de 4 min/km o Jaume Aparisi, seguint-los ben prop, en una prova que acaba fent-se molt dura! També Esteban i Francesc "Peó", qui rondaren el 4:15!, o Isaac, Víctor i Pascual, rondant el 4:30!
Just darrere aplegava la nostra 1ª xicona, Ana Melenchon, qui aconseguia, de nou, aplegar com a 1ª Veterana "E" de la cursa!!! Vicent i Almu la seguiren de prop, igual que Antonia i Simon, i poc a poc, anaren aplegant la resta de membres del Club!
Ana Melenchón, 1a Veterana "E".
Classificació General
Classificació Clubs
Classificació Categories

Destacar, com sempre, la gran participació femenina del nostre Club, qui amb 15 participants, fem quasi un 50% dels nostres participants! Aconseguint d'eixa forma, una grandíssima posició en la Classificació Femenina de Clubs. D'aquesta forma aconseguim pujar a la 8ª posició de la General Clubs Femenins.
Roc dalt del podi.
Desprès de la prova reina, començaren com és costum a les proves de diumenge, les dels més menuts!
D'entre els prop de 300 xiquets participants hem de destacar els nostres "nanos", Pau Moncho i Roc Martí foren 4t i 3r classificats, respectivament en la categoria Aleví, molt prop del 2n i 1r.
Aitana fou la 6ª classificada d'entre les 15 corredores Cadet que tinguérem en Gata. Gran cursa la realitzada per Aitana, qui entrà a l'esprint amb la 4ª i 5ª classificades i per molt poc no fou la 4ª.

Fotos Antonio Morant
Fotos Javi Zamora

Ara tindrem un breu "stop" de 3 setmanes, per falles i pasques i tornarem a l'atac amb el Circuit a Peu Marina Alta, el proper 7 d'abril amb la prova de El Poble Nou de Benitatxell.

Salut i enhorabona a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023