GDP 9.0 18-02-2018


Marcatge a Pouets

Marcatge aplegant a les Antenes.
Ahir diumenge 18 de febrer, no obstant caure una lleugera pluja (2,8 litres en les darreres 24h., segons Avamet), va discórrer la prova amb total normalitat i no ocorregué cap accident greu, de fet, va haver menys atesos pels serveis mèdics que en altres edicions, ja que la gent anava amb més cautela i gaudint d'un dia diferent!
Volem recordar la prova del 2012, on estigué plovent de forma molt més forta, just fins l'hora de començar a donar les eixides de la prova i la prova transcorregué, com enguany, amb total normalitat!
Avituallament Benimeli
Dels 668 inscrits que va haver, prengueren l’eixida quasi 500, per tant un èxit, ja que quasi el 75% dels inscrits va anar a gaudir de la muntanya, siguen les condicions climàtiques les que siguen, sempre que no estem en Alerta declarada pels serveis d'emergència de la Generalitat Valenciana i/o Govern Civil que són els qui tenen la potestat d'anular les proves a l'aire lliure i d'ells depenem per els permisos oficials de les proves, cas en què sí es tindria que anular la prova, sempre amb la suficient antelació per poder avisar a tothom!
Hem de tenir en compte que en les proves a l'aire lliure estem exposats a la climatologia!
Zona de meta.
A la fi, acabaren la prova 405 (134 caminants + els 12 membres del Centre Excursionista d’Ondara que fan de granera, 101 corredors de 14k i 158 corredors de 20k), degut al clima, moltíssims corredors de la llarga, decidiren acabar, abans de pujar a Bolumini (km 12 de la prova), aprofitant que està a sols 1 km de distància dels albergs, on està la zona de meta.

Tots els qui aplegaren a la meta, felicitaren a l'organització, ja que, a pesar de ploure, tots acabaren contents de la prova, dels nous recorreguts i dels nombrosos voluntaris! Absolutament tots els voluntaris (els 92 que hi havia enguany) estaven al seu lloc i abans de la seva hora prevista. Degut a la pluja férem anar a molts més voluntaris dels que calia amb el seu vehicle, per si algun participant volia abandonar, per tant teníem molts vehicles durant el recorregut, pendents dels participants.
Eixida corredors Mitja

En quant a les classificacions, les podeu consultar ací:


Podi Veterans "A"

Podi Veterans "B"

Podi Sènior
Pol Rodríguez aconseguí endur-se la prova, entre els xics, mentre Aïda Pérez ho aconseguia entre les xiques, tots dos amb molta autoritat!
Podi local Masculí
Entre els locals, els podis estigueren formats per:
1r Jose A. Morera del C. Ondara Tri-Esport
2n Jose Pons del C.A. Ondara
3r Vicent Pastor, de l'Ondara Tri-Esport

En xiques, les dos úniques participants de la llarga foren Nerea Frasés i Carol Hernández, 1ª i 2ª, respectivament, del C.A. Ondara.
Podi Absolut 14k
Alejandro Samper s'emportà la prova de 14k, bastant ajustat amb David Pérez, en xiques, Kay Jackson, aconseguí 1 minut d'avantatge, pel que pogué aplegar a meta amb més tranquil·litat!
Podeu consultar tots els podis al complet, per categoria ací:



Resum de La Lliga
Aplegava La Lliga a la seva 2ª i decisiva prova, amb els guanyadors prou clars, Pedro i Aïda, podien endur-se el trofeu d'aquesta I Edició.
Pedro tingué que abandonar, el triple campió del Gegant, es girà el turmell i no pogué finalitzar la prova, pel que obria les possibilitats a David Ruiz de l'Aper Alcoi i Llorenç Montserrat del C.A. Bèrnia a endur-se la Lliga. Llorenç, per quedar per davant de David, que li havia guanyat a Ocaive, per 3 minuts (foren el 2n i 3r de la Lliga, respectivament), tenia que quedar per davant d'ell i traure-li més d'eixos 3 minuts, per previndre el possible empat a punts! La primera part la complí, quedà 3r de la prova (1r de la Lliga), just davant de David, però "sols" aconseguí 1 minut i mig, pel que finalment s'emportà la Lliga David. En 3ª posició quedà German Durillo (7è de la general), del C.M. Correcosteres-Forma Mobles, de Teulada, qui en Pedreguer quedà 5è de la Lliga i es veié afavorit per l'abandonament de Pedro i la no presentació d'Antonio Verdú, de Muro, quedant, també, 3r de La Lliga en el GDP.
En quant a les fèmines, Aïda Pérez del C.A. Diànium guanyà amb total autoritat, imposant-se en les dos proves. Anto Valero del G. Espeleològic Gata i Elisa Garcia del C.A. Diànium foren la 2ª i 3ª en la Lliga, respectivament, afavorides per la no presentació d'Alba Garcia, qui quedà 2ª a Ocaive.

Resum Revista Sense Límits Aventura

Llença Esports, botiga patrocinadora de La Lliga, feu entrega als premiats, d'uns "tiquets"-regal, que han d'anar a la botiga ubicada a la Ronda Muralles, 1 de Dénia, per canviar-ho pels seus premis!
Podi final Lliga
Molt agraïts devem estar tots, organitzadors i participants a tots els voluntaris i a molts altres que no ixen a les fotos, com el Centre Excursionista d'Ondara, Protecció Civil, Policia Local o els Ajuntaments pels termes on passem: Beniarbeig, Rafol, Benimeli i Verger.
Per suposat, a les empreses col·laboradores, com Altana, Pedro Espinosa-Personal Trainer, Publiquatre, Llença Esports, Baleària o Mas y Mas.

Salut i gràcies a tots!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023