V CURSA POPULAR SOLYMAR - CALP 5 de Març 2017

Marga, Mª José, Juan i "les Teres" abans de la cursa.

Segona prova del Circuit a Peu Marina Alta, aquesta vegada era Calp la localitat testimoni del que és aquesta festa de l'atletisme que recorre La Marina Alta durant 4 mesos.
Quasi 1.400 atletes es reuniren en la prova dels majors, per córrer els seus 9.4kms. Nou circuit, més pla i més ràpid, on es pogueren veure uns temps espectaculars de tots els participants, però sobretot dels primers. Entre ells estava el nostre Sergi Soler, qui quedà en 6ª posició de la prova a 3.26, buscant sensacions.
El guanyador de la prova fou Félix Pont, seguit de ben aprop per un corredor estranger de molt nivell, Hakanson, a 3.11 i 3.13 respectivament, seguits per Tomàs Bella, a 3.15.
En l'apartat femení Mª Isabel Ferrer del Llebeig s'imposà, novament, amb rotunditat a Anna Berglind, del Baleària, 34,55 (3,43) per 37.14 (3,56), respectivament. Un poc més lluny, a 38.11 minuts aplegava la 3ª fèmina, Gemma Ann Selby.
Dels nostres 25 aguerrits participants, a banda de Sergi, destacarem a Emili i Ana, qui pujaren al podi de la seva categoria, tots dos al 3er escaló, desprès d'una sofrida cursa, donant-ho tot!
Ana dalt del podi.
Emili dalt del podi.
Emili i Ana amb el trofeu!
També, Blas, qui tornava a baixar la seva marca i deixava el crono a 4,00 min/km, Vicent A. i Francesc R., qui aplegaren junts, a pocs segons de Blas, a 4.02. Esteban a 4,18, també realitzà una bona cursa, així com Juan Ginestar i Agustí Vaquer, qui aplegaren quasi junts a 5.37.
Mª José, Marga i "les Teres", també realitzaren una gran cursa!!!

els 25 valents del C.A. Ondara
Clas. Clubs
Clas. General
Clas. Categories

Clas. Clubs Femení

En les curses dels xiquets, amb quasi 200 participants, tan sols tinguérem una representant, Aitana Valera en Cadet Femení, valenta com ella sola, s'enfrontava de nou a les "galgues" del Llebeig i del Diànium i, de nou, com a Xàbia, es quedà a ben pocs segons del podi, en 4ª posició. Sols la 1ª classificada, Mar Sepúlveda es separà del grup que formaren Marina (2ª), Lídia (3ª), Aitana i Alicia (5ª), qui estigueren totes en 23 segons!!! Una cursa molt ajustada! Segur que a la propera, Aitana té més sort i aconsegueix el podi!

Clas. Xiquets

Fotos M. Rosa Zaragoza

Ens veiem aquest proper dissabte 11 a l'Infern Trail, amb uns quants dels nostres corredors i el diumenge 12 en la 3ª prova del Circuit a Gata de Gorgos!!!

Salut i enhorabona a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023