Cursa La Bufa a Xàbia 28-08-2016

Emili amb la companyia de Ricard, abans de la prova.
El passat diumenge 28 d'agost alguns dels nostres membres van participar en la més que clàssica Cursa de la Penya La Bufa de Xàbia. Cursa d'uns 4.500 metres que uneix durant les festes del Loreto del Port de Xàbia, Cala Blanca, amb el mateix Port, passant per la Platja de l'Arenal.
Una cursa molt bonica, ja que vas durant tot el recorregut pel costat de la mar.Aquest proper cap de setmana tenim uns quants "actes" en l'agenda que no podem oblidar!!!
Dissabte 03 de setembre està la cursa de l'Alqueria de La Comtessa, que celebra la seva IX edició. La prova dins el Circuit de La Safor-Valldigna, té una llargada de 7.900 metres i és molt ràpida, completament plana.
Encara este a temps d'inscriure-vos. La prova ja té més de 750 inscrits!

Info Cursa l'Alqueria

I el diumenge 04, no el podem oblidar, el tenim marcat en roig al calendari del Club, ja que enguany celebrarem el Dia del Club aquest diumenge!
Un bon grapat de membres del Club anirem a gaudir de la Mar Mediterrània. Una divertida volta amb Kayak per les Rotes, fins la Cova Tallà i altres coves... Desprès gaudirem d'un dinar de germanor al Restaurant El Marino de Dénia.
Tot organitzat per Nando, de Tururac Esports, la nostra tenda d'esports col·laboradora.
Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023