XIX CURSA POPULAR BENISSA 04-06-2016

Aquest passat dissabte 4 de juny es va tancar el Circuit a Peu Marina Alta, amb la que va ser la 12ena prova, la XIX Cursa Popular de Benissa.
La festa començava amb un mica de retràs, cap a les 17,30h de la vesprada començaven les proves dels xiquets, amb quasi 200 participants. D'entre tots aquests, com sempre, destacarem els nostres:

Aitana arribant a meta
La senyoreta Aitana Valera Sánchez, aconseguia la 3ª plaça en la categoria Infantil Femení, amb un temps de 7 minuts i 6 segons, a tan sols 5 segons de la 2ª classificada, d'aquesta forma Aitana queda com a 4ª classificada en la General del Circuit a Peu!!!
Fantàstic Circuit el que ha fet Aitana, qui venia d'una lesió al genoll poc abans de Nadal, s'ha recuperat amb rapidesa i ha estat capaç d'aconseguir aquest meritòria 4ª plaça!!! Enhorabona Aitana!!!




Roc, amb cara de patiment a l'sprint final
Per la seva part, el senyoret Roc Miftah Martí Soldevila, aconseguia, també, la 3ª plaça en la categoria Benjamí Masculí, amb un temps de 3 minuts i 17 segons i a tan sols 1 segonet del 2on classificat i a 7 segons del primer. D'aquesta forma, Roc assegurava la seva posició al podi final de la General del Circuit a Peu, quedant en 3ª posició, també!!! Amb l'esforç demostrat a la foto, Roc ha estat capaç d'endur-se aquest meritori podi de la cursa i del Circuit!!! Enhorabona Roc!!!

Isabel Ivars Aguilar també participà en la categoria Benjamí Femení, aconseguint una meritòria 13ena posició!


Classificació Xiquets

Marga, Àngels i Juanito abans de la cursa.

Desprès dels més menuts i a l'hora indicada més de 1.000 valents estaven llestos per afrontar els duríssims 9,5kms de la Cursa de Benissa, on no hi ha ni un minut de descans, o estàs pujant una forta pendent, o estàs baixant...
Finalment 1.028 foren els qui finalitzaren la prova, aconseguint vèncer les pujades i el calor de la vesprada.
Hem de destacar igual que hem fet abans, els podis dels nostres, encara que aquesta vegada és sols un podi, però molt ben guanyat i molt ben merescut!!!
La senyoreta Ana Melenchon Sánchez s'adjudicava, desprès d'un gran esforç i un gran patiment durant tota la prova, la 1ª posició en la categoria Veterana "D" Femení, el que li atorgava, també, la 1ª posició en la General del Circuit a Peu en la seva categoria!!! Ana realitzà una fantàstica cursa, sempre amb uns 10-15 segons d'avantatge sobre la seva rival, Louise Ambler, del C.A. Corremundos de Teulada, que en la pujada del km 8, s'amplia fins quasi un minut, distància que aconseguí aguantar ja fins a meta, proclamant-se així, com hem dit abans doblement campiona!!!
No ens oblidem, evidentment, de la resta dels nostres membres del Club!!! 20 foren en total els qui participaren i finalitzaren la prova i tots ells patiren per igual les pujades i el calor.

Classificació General
Classificació per equips
Classificació Clubs Femení

Així mateix, aconseguírem consolidar la 5ena posició en la Classificació Final per Equips Femenins!!! Amb una molt bona prova de totes les nostres fèmines!!!

Classificació Final Clubs Femení

Enllaços de fotos: Calygat i altres.

Aitana dalt del podi.

Ana dalt del podi.














Recordeu que el Circuit no finalitza fins aquest dissabte 11 de juny, dia en què celebrarem la Gala-Sopar amb l'entrega de trofeus a tots els guanyadors!!!
Per inscriure's al Sopar, podeu fer-ho des d'ACÍ!!!

Salut a tots i enhorabona per aquest gran Circuit a Peu Marina Alta, en el seu 20è Aniversari!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023