XIX CURSA POPULAR JESÚS POBRE 07-05-2016

Fantàstica cursa la que visquérem aquest dissabte 7 de maig a Jesús Pobre, amb una molt bona organització i un ambient brutal entre tots els corredors!
Començaren amb les proves dels xiquets, on tornà a brillar amb llum pròpia el nostre Roc, quedant 2on classificat del Benjamí Masculí, sent l'únic ondarenc que va participar en les curses dels menuts.

Roc Miftah Martí Soldevila, amb la copa.
Classificacions Xiquets

A les 19.00 es donava inici a la prova reina, amb 1.251 participants entrats a meta, d'entre ells els nostres 38 membres, nou rècord de participació del Club, i és que si a Pego n'érem 37, aquesta vegada, 1 més!!!
El detall exòtic de la prova el condicionà el guanyador, Sam Valgaeren, proclamat recentment, a març, Campió Belga de Cross 2016, decidí participar en la prova de Jesús Pobre i guanyar amb total contundència, tal i com ja aconseguí fer l'any passat a la prova de Pego.
Rubén i Paco entrant a meta.
Ana Melenchón aconseguí finalitzar en 1ª posició de Veterana "D", apuntalant així un podi final del Circuit que depèn de la seva participació en les proves que queden, ja que en faria 7 justes!!!
En l'apartat de la Classificació Femenina, destacar que desprès d'una gran prova de les nostres fèmines, el G.A. Publidom agafa avantatge i se'ns escapa, remuntant fins la 4ª plaça i deixant el Llebeig de Xàbia com a 5è classficat, nosaltres com a 6è tenim el Llebeig a "sols" 103 punts de nosaltres. Mentre que per darrere el quasi 2.500 punts, distància insalvable!
Continuem lluitant per eixa 5ena plaça, que segur ho aconseguiran les nostres fèmines!!!

Clas. Femenina
Classificació General
Classificació per Clubs
Clas. Categories

Fotos de Calygat - Ací trobareu els enllaços de tots els fotògrafs!

Salut a tots i enhorabona.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023