I Volta a Peu a Dénia 02-04-2016

Kiket i Adrian en el moment d'entrar a meta.
El passat dissabte 02 d'abril retornàvem al Circuit a Peu, desprès del descans de Pasqua.
La gent tenia ganes de tornar a córrer el Circuit i la gent tenia ganes d'assaborir la nova prova de Dénia, encara que no conte per als punts del Circuit.
Més de 1.300 participants ompliren els carrers de la capital de la Marina Alta per engalanar-la de festa i colorit, i quasi 200 xiquets, participaren, també de les curses dels menuts.

Entre els xiquets tinguérem dos participants ondarenques: 
Míriam Pérez - 15ena Aleví Femení
Saray Vañó - 8na Benjamí Femení

Classificació Xiquets

Desprès, a les 18,30 es donava l'eixida a la prova reina, amb un Carrer Campos de gom a gom de públic mirant la cursa.

Vicent i Raül en meta.
Prova del bon ambient que es respira en aquestes curses del Circuit, fou l'aplegada a meta, on Kiko Roselló (guanyador de la prova) i Adrian Hadri (2on classificat), s'oferiren amb molta esportivitat entrar el primer en meta, deixant clar que l'atletisme és un esport bonic i que cal viure amb companyerisme, encara que es tracte d'un esport individual.
Poc desprès començaren a aplegar els nostres corredors, 27 en total. Malgrat el fort vent que es va girar durant la vesprada, tots aconseguiren fer molt bones marques, deixant clar que el recorregut preparat era idoni per córrer ràpid!

Classificació C.A. Ondara

6 foren els nostres corredors que aconseguiren baixar de 4 min/km. Francesc V. Rosselló es quedà molt aprop. Així mateix, Carol, Juanga, Rubén i Jose V. Estévez, aconseguiren baixar de 5 min/km. Juanito, Valeriano, Gaspar i Àngels es quedaren molt aprop de 5,30. I Agustí, desprès d'una llarga lesió, agafà bones sensacions per seguir millorant i baixar de temps, Fina, Mª José i Kelo, aconseguiren baixar, també, de 6.

Fina i Mª José en meta.
Classificació Clubs
Classificació General
Classificació Categories


Fotos CalyGat
Fotos Atletisme Pedreguer
Fotos Vicent Esteve
Fotos M. Rosa Zaragoza
Fotos Denia.com


Recordem que aquest dissabte 09 d'abril es celebrarà la X Volta a Peu a El Verger i que encara esteu a temps d'inscriure-vos (tancament dijous 7 d'abril a les 20.00h): Info i Inscripcions ACÍ.

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023