IV Cursa Popular Calp - SOLYMAR i 14kms Guadassuar 06-03-2016

El nostre Club és gran i es fa notar allà on va!
Aquest passat cap de setmana, no sols estàvem presents a la Cursa de Calp, sinó que també vam tindre presència al 14k de Guadassuar, on el nostre benvolgut company Joanba, va aconseguir finalitzar la prova amb molt bones sensacions!
Joanba aplegant a meta.

Tornant a La Marina i a Circuit a Peu, el diumenge es va celebrar la segona prova d'aquesta 20ena edició del Circuit, no era altra que la IV Cursa Popular a Calp - Solymar, on s'ajuntaren quasi 2.000 persones, entre adults i xiquets, malgrat el fort vent que bufava de la mar, per gaudir d'aquest esport.
Classificació C.A. Ondara
La prova se la tornà a emportar Félix Pont, el corredor del C.A. Kilómetro 42 s'imposà sense que ningú li fera ombra, demostrant la seva capacitat i el bon estat de forma del seu Club, ja que d'entre els 6 primers, 4 eren del Kilómetro 42! Mentre en dones tornava a imporsar-se, com ja va sent costum al Circuit, Mª Isabel Ferrer, del Llebeig Xàbia.

Però anem amb els nostres!
D'entre els 1.469 que la finalitzaren, contàrem amb els nostres corredors fidels, amb 27 membres del Club. Aquesta vegada destaquem els bons temps de Blas, Antonia, Juani o Juanito, qui realitzaren una gran cursa.

Una classificació on lluírem, fou la femenina, malgrat faltar algunes de les nostres "bales", les fèmines del Club es defenen amb molta força, continuant al Top10 d'aquesta nova classificació!
Clas. Femenina Cursa Calp
Clas. Femenina de les dos proves del Circuit - 8a posició.

Entre els participants de les curses més joves, en aquesta ocasió sols tinguérem a:

Cadet: Carlos Ortolà - 21è clas.
Aleví: Marc Giner - 22è clas.

Alguns dels nostres membres abans de la prova.