Un Infern Trail de fred i neu i una Volta a Peu a Xàbia assoleiada 27 i 28-02-2016

El dissabte 27 de febrer, amb una baixada de les temperatures que prevista, s'enfrontaven més de 350 valents al II Infern Trail d'Orba, que passa per l'arxi-conegut Barranc de l'Infern de Laguar.
Pau, Pep, el Dimoni Ivan, Sergi i Jose abans d'eixir.
No es tractava d'una prova més, ja que les previsions del temps donaven temperatures de 4 i 5º a la cresta del Cavall Verd (sobre el km 30), que amb el fort vent hi hauria una sensació tèrmica de -2º.
Al fort vent se li ajuntà la pluja, que amb aquestes temperatures es convertí en neu, creant, durant quasi 3 hores una prova èpica, ja que començà a nevar molt abans d'aplegar al Cavall Verda, just quan els participants es trobaven dins del Barranc de l'Infern, cap al km 15-17 i amb tot el que els quedava per davant...

Pep i Javi en meta.
Dels més de 350 que s'endinsaren a l'Infern, aconseguiren finalitzar 317 valents, entre ells destacar la 10ena posició d'un Sergi Soler que cada dia s'acomoda més a la muntanya!
Jose Pons, Pep Giner, Javi Valera i Pau Peretó foren els altres membres del Club en finalitzar la prova, tots ells amb molt bones sensacions! Paco Giner, qui ja venia lesionat i volgué provar, tingué que abandonar al km 26,  Benimaurell, on estava situat l'avituallament on col·laborava el Club Atletisme Ondara, amb les bones mans d'Edelmiro, Ana, Almu, Kelo, Blas...
Per part de l'Ondara Tri-Esport també finalitzaren la prova Javi, Vicent, Morera, Tamara i Eva. Tamara aconseguí la 2ª posició en Sènior Femení.

Classifiació General Infern Trail
Classificació per Clubs

Fotos Enrique Aracil
Fotos Revela't

Óscar i Rubén entrant a meta junts.
El diumenge 28 començàvem el 20è Circuit a Peu Marina Alta, amb la clàssica, ràpida i sempre ben organitzada, prova de Xàbia, qui celebrava la seva XXVII edició, ni més ni menys!
El matí s'alçava amb un poc de pluja, vent i el cel molt tapat, però poc a poc s'aclarí el dia i per a l'hora de l'eixida de la prova, ja estava el sol governant el cel, per fer gaudir els més de 1.600 corredors que participaren de la festa de l'atletisme. 

Almu aconseguí la segona posició en Veteranes "B", desprès d'estar tot el dia anterior de plantó a l'avituallament de Benimaurell, de l'Infern Trail.
Ací està el resum dels membres del Club que participaren d'aquesta festa, 28 en total.
Destacar també la bona classificació de les fèmines en la nova classificació del Circuit, on conta el temps de les 5 primeres de cada Club i que entre Almu, Antonia, Mónica, Carol i Nerea aconsegueixen posar-nos en la 6ena posició!!!
També fer menció de Pep Estévez "Palomo", qui aconseguia baixar de 5 min/km, amb un crono de 49.35, a 4,58!!! Enhorabona!!!
Juani també aconseguí molt bon temps, baixant el crono fins els 5,34 de mitja!

Classificació C.A. Ondara

En quant als xiquets, participà Aitana Valera, qui aconseguí la 9ena posició en Infantil Femení.

Classificació General XXVII Volta a Peu Xàbia
Classificació Femenina
Classificació Categories
Classificació Clubs
Classificació Xiquets

Fotos Enrique Aracil
Fotos Calygat
Fotos M. Rosa Zaragoza

Salut i enhorabona a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023