Xerrada Segària i GDP 7.0 15-01-2016


Assistents a l'acte.
El passat divendres 15 de gener, tinguérem el plaer de poder assistir a la xerrada organitzada pel Club, sobre la nostra Serra de Segària i sobre la nostra prova de muntanya: el GDP en la seva 7ena edició!
En aquesta 1ª edició tinguérem a més de 50 persones en l'acte, cosa de la que estem molt contents!

Jordi Romà, President C.E. Ondara.
 Començàrem l'acte amb la intervenció de Jordi Romà, President del Centre Excursionista d'Ondara, qui parlà sobre la creació del PR-CV 415, el qual li pega la volta a Segària i, també, la creua pel Portell de Beniarbeig o pel d'Ondara, camí del Cim de Segària.

Ferran Miralles, Agent Mediambiental.
 En segon lloc intervingué Ferran Miralles, Agent Mediambiental, per explicar-nos com desenvolupen la seva feina els Agents i fent-nos veure que s'ha de respectar en tot moment l'entorn en el que ens trobem.

  
Nando Sendra de Tururac.
 En tercer lloc parlà Nando Sendra, per explicar i per obrir-nos els ulls sobre la seguretat en la muntanya. Ens contà moltes anècdotes, però, sobretot, ens contà el que s'ha de fer en la muntanya, per tindre una correcta marxa, minimitzant els riscos.

Presentació del GDP 7.0.




En última lloc intervingué Pep Giner, Secretari del C.A. Ondara per explicar el que és i què representa el Gegant i aprofitàrem l'acte per presentar la 7ena edició de l'ara esmenanat GDP 7.0.

Pamflet de la Serra de Segària.
També tinguérem una sorpresa, la presentació del pamflet que s'està gestant, sobre tots els senders que té Segària, així com els Albergs i el Gegant!

En últim lloc volem agrair als 3 ponents (Jordi, Ferran i Nando) la seva participació en l'acte, així com l'ajuda en l'organització a les Regidores de Cultura i Esports.

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023