VIII Cursa de Muntanya de Vistabella 03-08-2014 i VII Volta-Cross de Barx 16-08-2014

Aitana i Marc amb Zaid Ait Malek
Ja fa dos diumenges que se celebrà la VIII Cursa de Muntanya de Vistabella, en Castelló.
La cursa tenia un recorregut de 26 kms, per la serra del Penyagolosa, amb unes vistes espectaculars i un ambient magnífic.
El dia abans de la prova, s'organitza una petita cursa per als més menuts, és la "Mini Cursa", on participaren Aitana Valera i Marc Giner.

Javi i Paco, al principi de la cursa

Els ondarencs participants
Tant la localitat de Vistabella, com les localitats veïnes es volquen en la cel·lebració de l'esdeveniment, que reuneix en una localitat de tan sols 300 habitants, a més de 600 atletes! Entre ells Zaid Ait Malek, Ivan Ortiz o Remi Queral, entre altres.

A banda d'aquests corredors d'elit nacional i mondial, també participaren els nostres runners Javi Valera, Pago Giner, Pep Giner i Enrique Argudo.
Destacar a Paco Giner, qui aconseguia, per segon any consecutiu guanyar el trofeu al participant més ràpid de més de 100 quilos de pes!!!

Classificacions Vistabella
Paco dalt del podi

Aquest dissabte 16 d'agost se celebrà en Barx la VII edició de la seva Cursa-Cross.
239 foren els finishers d'aquesta edició. Pocs, però hem de dir que coincidia la cursa amb el Gran Fons de Set Aigües, cursa molt important del calendari nacional i internacional, fins on anaren molts corredors de La Marina i La Safor.
Així i tot, el nivell de la cursa fou al·lucinant!!!
Els quatre primers eren corredors d'elit o fins i tot, triatletes d'elit, com Emilio Aguayo!
Sergi Soler en un moment de la cursa
Dels nostres runners, hem de destacar un cop més, al Presi, Sergi Soler, qui aconseguí clavar-se entre aquesta elit de corredors, fent el 5è de la general i el 2on de la categoria de Ve
terans!
Poc desprès aplegà Emili "BomberMan", qui desprès d'un temps de baixa, aconseguia finalitzar la cursa amb bones sensacions i amb un temps molt bo, sent el 5è de la seva categoria.
També participaren membres de l'Ondara Tri-Esport, com Sergio Torres o Eva Alemany, qui aconseguiren fer 5è i 6ena de les seves respectives categories!

Classificacions Barx

Vos recordem que aquest proper dissabte 23 d'agost és la Cursa de Piles!
Més info ací: http://www.somesport.com/piles/index.html

Salut i enhorabona a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023