XVII CURSA POPULAR JESÚS POBRE 31-05-2014

Salvador i Víctor corrent pel campt de Golf La Sella!
Aquest passat dissabte 31 de maig se celebrava la XVII Cursa Popular de Jesús Pobre, la penúltima prova del Circuit a La Marina. El nou traçat de 9.4 kms. amb part per dins del Camp de Golf, la feia molt més atractiva i molt més fàcil per córrer. Els més de 1.000 corredors que s'aproparen fins Jesús Pobre, malgrat la xicoteta ruixada que va caure, unes hores abans de la prova i tenint el 10K nocturn de Gandia, també
, pogueren gaudir d'un ambient fantàstic i un dia ideal per córrer!

Primer, com cada dissabte, prengueren part els xiquets, en les seves diferents categories, de qui destaquem, com sempre, els nostres xicotets ondarencs:

Aitana Sánchez - 4ª Aleví Fem.
Paula Giner - 4ª Barrufet Fem.
Marc Giner - 10è Benjamí Masc.
Carlos Ortolà - 13è Infantil Masc.
Isabel Ivars - 4ª Pre-Benjamí Fem.
Mara Castellano - 11ª Pre-Benjamí Fem.

Classificacions Xiquets

Mónica, Paqui, Paco i Marga en meta!
A les 19.00h, amb puntualitat anglesa, començava la cursa dels majors. Donava gust veure com la "serp de colors" anava estirant-se poc a poc i, sobretot, el contrast de tants colors amb el fons verd del Camp de Golf! Espectacular!!!
Destaquem els tres podis aconseguits:

- Sergi Soler, qui es jugà la victòria en la cursa, fins el darrer alè, quedant segon classificat i confirmant la seva 3ª posició al podi final del Circuit en categoria Sènior!!!
- Emili Pérez, qui aconseguia la segona plaça en la seva categoria, malgrat no trobar-se en les millors condicions. Encara que finalment quedarà 4rt en el recompte final del global, ha fet un grandíssim Circuit!!!
- Ana Melenchon, qui assegurava el 3er escaló al podi final en la seva categoria, al Circuit, amb la seva 2ª plaça en Jesús Pobre, conservant intactes les opcions a quedar 2ª del Circuit, amb la darrera cursa per disputar-se!

I ací teniu les classificacions i les fotos:

Classificació C.A. Ondara
Classificació General

Fotos CalyGat.com
Fotos M. Rosa Zaragoza - 01
Fotos M. Rosa Zaragoza - 02
Fotos M. Rosa Zaragoza - 03
Fotos Jose A. Ramos - 01
Fotos Jose A. Ramos - 02
Fotos Jose A. Ramos - 03

Recordeu que aquest dissabte 7 de juny es disputa la darrera prova del Circuit a Benissa. Els horaris són: a les 17.00h. les curses dels xiquets i a les 19.00hs la prova reina amb nou traçat!!!
També recordar-vos que el diumenge és el dia del Club i que passarem una agradable jornada a Segària! Qui vulga anar, com vos informàvem la setmana passada ens tindrà que avisar, ja que hem de preparar el menjar per a tots.

Salut i sort a tots a Benissa!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023