Dia del Club 08-06-2014

Visita a la Cova Fosca
Vos recordem que el proper diumenge 08 de juny, celebrarem, per segon any, el Dia del Club, com l'any passat, a la finalització del Circuit a La Marina.
No és sols per als membres del Club, ja que també estan convidats tots els familiars (parella i fills) que vulguen vindre, per gaudir del dia a l'aire lliure.

Vos fem partícips del programari d'eixe dia:

- 07.30h. Quedada al pàrking del Camp de Tir de Segària.
- 08.00h. Visita a la Cova Bolumini.
- 10.30h. Esmorzar als Albergs de Segària.
- 13.00h. Pujada a la Cova Fosca i foto de Grup.
- 14.00h. Dinar als Albergs de Segària.


Per tal que el Club no córrega en despeses innecessàries, vos demanem que confirmeu la vostra assistència a l'esdeveniment, ja siga durant tot el dia, com sols al dinar.
El Club es farà càrrec de la beguda i menjar, tant de l'esmorzar, com del dinar (per esmorzar hi haurà pa i fiambre i per dinar, coques de Cardona i postres).

Vistes des de dins de la Cova Bolumini
A qui li agrade la muntanya, desprès de fer la visita a la Cova Bolumini i veure com entren els rajos del sol, es pegarà una xicoteta volta per la nostra Serra, per obrir l'apetit de cara a l'esmorzar!

Teniu que ser conscients que serem molta gent, contant els xiquets i que hem de ser molt organitzats i puntuals, sobre tot en la foto de grup a la Cova Fosca.

El Club Atletisme Ondara també tindrà disponible l'Alberg gran, per si algun membre del Club es vol quedar el dissabte a dormir amb la seva família.
Sols hi ha 16 places, per tant, reservarem per ordre d'avís als primers que ens ho comuniquen, en persona a les oficines de Masdemilviajes o Allianz, ja que necessitem fer-nos còpia del DNI de tots els qui es quedaran a dormir, per que tindrem que aportar-la a l'Ajuntament.

No oblideu que aquest dissabte 31 de maig es corre la cursa del Circuit de Jesús Pobre, el dissabte 07 la de Benissa i el divendres 13 és la Gala del Circuit, en aquest darrer acte del Circuit, intentem aportar el màxim nombre de gent, per tal que s'aprècie que som un gran Club!!!
Més info sobre la Gala ACÍ!

Salut i gràcies a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023