XXV VOLTA A PEU A XÀBIA 09-03-2014

 Aquest passat diumenge 09 de març començà el XVIII Circuit a La Marina, amb la clàssica cursa de Xàbia, que celebrava la seva edició XXV.
Fins allí es reuniren més de 2.000 corredors, entre xiquets i majors, el nostre Club, amb 49 participants a la Prova Reina i 5 en les diverses categories de xiquets, fou un dels clubs més nombrosos del matí.

Destaquem el nostre President, Sergi Soler, qui desprès d'anar liderant la prova i tirant del grup capdavanter, aplegà a la recta de meta, junt amb Nando del Miramar i Aitor del IRun Calp, jugant-se la cursa a l'esprint! Sergi no pogué amb ells i quedà tercer, tots tres corredors aconseguiren un temps espectacular, 33 minuts i 12 segons, amb una mitja de 3.21 min/km.
Altres amb temps molt bons foren Raül Lara, qui aconseguí una mitja de 3.44 min/km o Nando Llorens amb 3.57.

Destaquem, també, el nombrós grup que aplegà quasi junts a meta, amb diferències màximes de 30 segons entre ells, Joanba, Josep, Esteban, Almu, Blas, Carles i Isaïes. També Ana Melenchon, que aconseguí un bon temps, quedant 4ª de la seva categoria i tornant a retrobar-se amb les bones sensacions!

En la part dels més menuts, Roc, aconseguí pujar al podi, en el 3er caixó, dels Pre-Benjamins, sent un dels xiquets més menuts d'aquesta edat, pel que cal destacar-lo!
Isabel fou 4ª, també en Pre-Benjamins, Paula fou 5ena en Barrufets, Marc 15è en Benjamins i Aitana 5ena en Aleví.

Classificacions del C.A. Ondara:



Fotos de Calygat, ACÍ!

Fotos de Molina, ACÍ!

Fotos de Víctor Sapena, ACÍ!

Fotos de Kike Moragues

Fotos de Xàbia Al Dia, ACÍ!

Quedeu tots convocats per a la propera cursa del Circuit, el diumenge 23 de març en Gata, a les 10.00h.

Salut i enhorabona a tots!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023