XXIII VOLTA A PEU A XÀBIA 11-03-2012

Comença el Circuit a La Marina amb un èxit bestial de participació i organització. Els companys del Llebeig de Xàbia, novament, ens organitzaren un dia fantàstic en la seva preciosa localitat.Més de 1.500 runners aconseguiren finalitzar la prova reina, i junt a les categories inferiors, més de 2.000 foren els participants totals en la seva prova del passat diumenge!


41 foren els membres del C.A. Ondara que finalitzaren la prova reina, destacant els retorns de Sergi Mallol, Raül, Virtu Ramiro o Juan Bisquert. També, molt admirable, és Toni Marí, qui s'està preparant la Marató de Barcelona del proper diumenge 25 de març i, desprès de fer la cursa de Xàbia a un ritme tranquil (per a ell) 5.12 min/km, tornà correns fins Ondara, per a complir amb la costosa preparació d'aquesta Marató!

La també ondarenca Emma Fornés Leal, qui corre per al C.A. Diànium, aconseguí acabar 8ena en la prova d'Infantil Femení, aconseguint un gran crono de 6.19 minuts.


La propera prova del Circuit, és el diumenge 25 en Gata de Gorgos, també a les 10h.

Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
he enviat l'article al canfali, a veure si ens el trauen...
Sergi ha dit…
Amb el temps de la cursa està clar que presente la meva candidatura a millor progressió durant el Circuit. ..
Ànimar la progressió dels membres del club i la preparació de Toni. Dir que la secció melabufera del club va recuperar forces després de la cursa amb una bona calçotada.

Res, salut i curses per a tothom!

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023