I Sant Silvestre Ondarenca 2011


Aquest serà, desprès d'uns lleugers canvis, el definitiu Circuit que tindrem què còrrer a la I Sant Silvestre ondarenca, del proper dijous 29 de desembre.
L'eixida tindrà lloc a les 20.30h. des de dins de l'edifici del "Prado", on també tindrem la meta, desprès de recòrrer els 3.980 metres del recorregut.

L'eixida serà en direcció a l'avinguda Doctor Flèming, amb direcció a la tenda de Colau, pujant per l'antiga carretera nacional, passant per davant del col·legi dels Pins i girant a la dreta, per entrar al Barri del Crist, buscant la font de la Plaça 9 d'Octubre, C. José Iturbi, C. Menéndez Pidal, C. Pizarro, C. Hernan Cortés, Av. Alacant, C. Jaume I, C. Germanies, Av. Marina Alta, C. Pintor Sorolla (baixadeta de la Font de la Xona, actual Plaça de la Pilota), C. Dénia, C. Sol, C. Sant Benet, C. La Roda, C. Dénia, C. Bonaire, Plaça Major, C. Virtuds i Plaça del Convent (Font de la Carxofa), per completar la primera volta.

Desprès d'aquesta primera volta, en pegarem una, més petita, per dins el casc antic:
C. Carlos Arniches, C. Llimoners, C. Major, tot el C. Roser fins C. Pintor Sorolla (Font de La Xona, actual Plaça de la Pilota), C. Dénia, C. Sol, C. Sant Benet, C. La Roda, C. Dénia, C. Bonaire, Plaça Major, C. Virtuds, Pont del "Prado", C. General Bosch i entrada al "Prado" per C. Vicent Andrés Estellés.

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023