Curses finals d'agost i tot setembre

Aquest estiu ha estat bastant replet de curses, com gairebé tots!
Ací teniu el resum, molt breu, d'aquestes curses!

El passat diumenge 28 d'agost es corria la cursa, pel matí, de La Penya La Bufa, a Xàbia, d'un total de 4,500 metres de llargada. Una clàssica cursa, amb, ja, XXX edicions!!!

Entre la resta de participants ondarencs, també estaven José "el Colau" a 4.00, Xisco Giner a 5.05, Pep Giner a 4.07, ...El guanyador de la prova fou el nostre President Sergi Soler, amb un temps increïble de 14 minuts i 30 segons, traent-li al 2on classificant, més de mig minut!!!

I, per suposat, el nostre Gran Emili, qui, degut a un bac en l'eixida, per culpa d'un "desaprensiu", no pogué còrrer còmode, quedant 4rt de la categoria, però finalitzant la prova, no obstant el dolor que tenia.

Eixa mateixa vesprada es corria, també, la 18ena edició del Cross de Les Rotes.
Molts dels corredors que pel matí correren en Xàbia, doblaren en Les Rotes, com Sergi Soler, José "el Colau", Pep Giner i, evidentment, Emili, qui aconseguí fer-se amb la tercera plaça de la seva categoria, magullat com estava i adolorit del matí!!! Tot un exemple de superació!!!


El dissabte 03 de setembre es corria a l'Alqueria. Un recorregut no massa llarg, de 9 km., que es fa exigent a mesura que tornes cap al poble.
Fou una molt bona cursa, on tots els corredors aconseguiren grandíssims cronos, però, un cop més, hem de destacar el nostre benvolgut Veterà B, Emili, qui aconseguí, de nou, la 3ª posició de la seva categoria, correns ni més ni menys que a 3.39 min/km.


El següent dissabte, 10 de setembre es corria a Xeresa, cursa que han canviat de data, de juliol a ara per l'exigent recorregut amb bones pujadetes, i la forta calor que feia sempre.
Novament grans cronos per als nostres 4 atletes que s'atreviren a enfrontar-se als 9.2 km i les costeretes de Xeresa, i, novament, trofeu per a Emili, però aquesta vegada com a 1er classificat Veterà B!!!


El 17 de setembre es corria la cursa dels veïns de Beniarbeig, de 6.7km de llargada. Com sempre, els ondarencs tenien una gran representació en aquesta cursa, i aconseguiren molts bons resultats!!!
Sergi Soler aplegava a meta 1er, amb 1 minut exacte d'avantatge sobre el 2on, a una mitja de 3.23 min/km.
Sergi Torres aplegava 3er i 2on de Veterans A, mentre Emili aplegava, de nou, 1er Veterà B!!!

Per acabar setembre, teníem, la també clàssica cursa de La Xara de 7km., on també teníem una gran representació ondarenca.
Els nostres corredors volaren sobre els carrers del poble veï, aconseguint cronos fantàstics!!!
I una vegada més, destaquem els guanyadors de trofeus, com Emili, 1er Veterà B, una vegada més!
I Patri Lucas, 3era Veterana A, amb un temps de 4.16 min/km, increïble!!!

Enhorabona a tots els nostres runners, i recordar-vos que aquest proper dissabte 08 d'octubre es corre el Cross del Baix Montgó a les 18h., d'un total de 11,4 kilòmetres, eixint de Xàbia i tinguent la meta a Jesús Pobre. És una cursa preciosa que ningú es pot perdre.

Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
x fi m'he dignat a actualitzar les curses!!! encara q siga en breu resum i en un mateix article... però ja tenim el bloc al dia... ;)
elpepgf ha dit…
ara, tan sols falta q algú es moleste en llegir-ho....................................................................................
Jans ha dit…
Jo llegir missatge.
Få Hilsninger
Jans
elpepgf ha dit…
salutacions Jans!!!

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023