Cursa de Festes de Pedreguer 09-07-2011

El passat dissabte es va còrrer a Pedreguer la clàssica Cursa de Festes. Amb no més de 60 participants, suficients per a l'event, els companys del Cametes ens feren pegar una volteta pel poble veí molt xula i interessant.
Feia caloreta, però no massa per a l'hora de l'eixida, les 18h.
La cursa, d'un total de 3.000 metres, començava i tenia la meta en els Porxes, igual que la cursa del Circuit, baixava fins la carretera per girar a l'esquerra en La Caixa, agafant la carretera de La Llosa (de lleugera pujadeta), fins arribar a l'eixida del poble, on tornàrem a girar a l'esquerra pel carrer del Trinquet, trobant-nos amb "el mur", una pujada que cada vegada va empinant-se més, fins que arribes a la part més alta del poble, per tornar a baixar amb un zig-zag, cap a la darrera recta de la cursa, i girar per encarar la recta-pujada de meta.

Molt bona participació dels membres del nostre Club, entre qui destaquem, una vegada més, a Emili, qui aconseguí la copa com a 2on classificat Veterà, pujant al podi amb el nostre bon amic Ricardo de Benissa, qui quedà 1er Veterà.
Sergi Soler, Joanfe Ribes i Pep Giner foren els altres participants del Club, junt amb Toni Morant, José L. i Pep formaren el grup d'ondarencs que arribà quasi junts a meta, al voltant de 4.40 min/km.

A l'arribada a meta, els companys del Cametes, que tot ho fan molt bé, tenien un avituallament muntat a base de cervesseta, papes, olives, cacahues,... El millor de la cursa...
Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
bona cursa, bon ambient i millor avituallament... jejeje
JOANFE ha dit…
molta calor!! pero en cervessa tot s'apanya!! jeje

En sant jaume sen podria muntar una aixi....
elpepgf ha dit…
pos tinc ganetes d muntar-ne una d'eixes a sant jaume... ;)

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023