2on Gegant de Pedra

Les jornades del passat dissabte 30 i diumenge 31 de desbrossamenta acabaren molt bé.
Els equips formats per Sergi M., Salva, Josep i Pep el dissabte i per Edel, Paco, Nando, Pedro, Sergi S. i Pep el diumenge llevaren les poques brosses i punxes que quedaven en la part final del trajecte.

Les activitats del C.A. Ondara no paren i aquesta setmana estan continuant amb la senyalització de la ruta del Gegant de Pedra, per acabar amb l'encintada final del dissabte de matí.

- Dijous 4 de novembre: Reunió en el Bar Llobell a les 22.00h. per acabar d'aclarir els punts que queden.
- Dissabte 6 de novembre: Encintada de les sendes. L'eixida serà a les 07.30h. des del Prado, amb diversos grups. Per encintar, cada grup un tram.
- Diumenge 7 de novembre: Ens veurem en la Teulera (que és el pàrking de la cursa i zona d'entrega de dorsals), no més tard de les 07.00h. del matí, ja que, cap a les 07.30h. ja arribarà gent i s'ha de preparar TOT.

RECORDEU QUÈ ÉS MOLT IMPORTANT QUE TOTA LA GENT DEL CLUB COL·LABORE, ENCARA QUE ESTIGUEN INSCRITS COM A CAMINANTS O CORREDORS, ABANS DE L'EIXIDA TENIU QUE COL·LABORAR AMB TOT EL QUE SIGA POSSIBLE.

Salut a tots.

Comentaris

sergio ha dit…
La reunió del dijous inclu el sopar?
ondaracorre ha dit…
si vols sopar pots, ningú et diu q no... edel va sopar fa 2 setmanes i jo em vaig fer un bocata la setmana passada, xq se'm va fer tard entrenant!!! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023