Pujada d'inspecció a Segària!

Com ja sabeu, aquest diumenge 26 pujàrem a Segària per comprovar com estan les sendes i per a veure la possibilitat de canviar un parell de trams del sender del Gegant de Pedra de l'any passat!

Decidírem canviar els trams de quan s'ix de la senda de Benimeli per anar a La Font de Català, en lloc de fer 2 kilòmetres d'asfalt, els farem per un altre sender que hi ha, encara que s'ha de fer ben net, que hi ha molta brossa.

L'altre tram que decidírem canviar és el final. En lloc d'anar pel cementiri del Verger, quasi quan ja s'ha acabat la baixada hi ha un altre sender que trenca a la dreta i que passa per davant de la Cova Fosca (en la imatge), aquest està molt net, gràcies als nostres amics i companys del Centre Excursioniste d'Ondara.

Així doncs, quedeu tots convocats per a la reunió que tindrà lloc el proper dijous 30 setembre a les 22.15h. en el Centre Social d'Ondara.

Vos recordem, que qui ja tinga la propaganda per al cartell del 2on Gegant de Pedra, la porte a la reunió, per fer els cartells el més aviat possible.

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023