XII Volta a Peu Vila d'Ondara

Aquest proper dissabte 12 de juny se celebrarà en Ondara la XII edició de la nostra Volta a Peu a la Vila.
Com tots sabeu, la "prova absoluta" tindrà lloc a les 19h., amb eixida i meta en el Prat, l'eixida serà cap a la O-30, tocant desprès els carrers Sant Jaume, Dénia, Lepanto, Av. Marina Alta, Sant Jaume, Roser, Major, Sant Vicent, Plaça del Convent, Verger i enllaçant amb el Camí de la Mar ens n'anirem cap a la Finca de la Moia (Torrecarrals), des d'on tornarem a baixar, buscant el poble per la Partida Alfatares, pel Cementiri i entrant pel Carrer Dénia, Sant Jaume, O-30 i finalitzant en la meta situada en el Prat, amb una llargada total de 9.500 metres.

Però abans, es donarà inici a les curses dels més menuts, començant a les 17h. amb la categoria dels Benjamins (nascuts al 2000 i 2001), d'una llargada de 800 metres, amb trajecte d'eixida des del Prat, cap a la O-30, arribant a la redona de l'olivera i pegant la volta, per a tornar a la meta.
A continuació correran els Alevins (1998 i 1999), un total de 1.200 metres, eixint des del Prat cap a la O-30, pel Carrer Sant Jaume, Roser, Major, Sant Vicent, Plaça del Convent i finalitzant en la meta.
Desprès participaran els Infantils (1996 i 1997), correns 1.800 metres. L'eixida serà des del Prat, cap a la O-30, Sant Jaume, Roser, Sant Josep, Trinquet, Bonaire, Sant Benet, enllaçant de nou amb el carrer Sant Jaume, Roser, Major, Sant Vicent, Plaça de Convent i cap a la meta.
La cursa dels Cadets (1994 i 1995 ) tindrà una llargada de 2.400 metres i serà la mateixa que la dels Alevins, però donant 2 voltes.
A continuació correran els Prebenjamins (2002 i 2003), un total de 400 metres. L'eixida des del Prat, cap a la O-30, carrer Virtuts, Plaça del Convent i finalitzant en el Prat.
I els darrers en participar, seran els Barrufets (2004-2009), qui tindran que córrer 100 metres, donant-se l'eixida des de l'Ajuntament fins la zona de meta situada en el Prat.

- Recordem als membres del Club, què el dimecres 9 i el dijous 10, hem quedat en el Prat (cotxera de la penya Beu i Calla), per a preparar les bosses de la cursa.
- El divendres hi haurà entrega de dorsals en la Casa de Cultura per als xiquets del poble inscrits en les curses, pel que faran falta 3 ó 4 membres del Club allí.
- El dissabte 12 (dia de la cursa), hem quedat a les 7.30h. per marcar els punts quilomètrics amb esprai. I a les 9.00h. en la zona del Prat, per començar a muntar les valles de la zona de meta i tota la resta, pel que preguem que vinga la màxima gent possible.
- Qui no puga vindre pel matí, recordem que el dissabte de vesprada hem quedat a les 15.30h. per arreglar el que falte i començar amb les curses dels xiquets ordenada i organitzadament.

Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
ale, bonicos!!! ben informadets q esteu ara d tot, eh!!! q desprès no diga ningú q no s'ha enterat d res... ;)
Rubén ha dit…
Eiiiii!!! Falta posar l'hora de l'esmorzar. Important punt.-
Anònim ha dit…
També caldria posar que enguany qui paga la cursa és el Club Atletisme Ondara i després l'Ajuntament d'Ondara aportarà la seva col·laboració.
Altres anys ha estat directament l'Ajuntament qui s'ha fet càrrec del pagament.
Esperem que aquesta mostra de rigorositat econòmica s'aplique a tots els esdeveniments que s'organitzen a Ondara, no sols a la cursa.
elpepgf ha dit…
sí... bé... eixe és un altre tema... esperem q ens pague aviat una altra coseta, i desprès les factures d la cursa, q arriben totes... :(

l'hora d l'esmorzar és a les 9 rub, i quan acabem: a la feina ;)
Anònim ha dit…
la carrera de ondara segurament ploura
elpepgf ha dit…
quina alegria, no!!!??? :(
Anònim ha dit…
Millor així estarem més fresquets

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023