IV Volta a peu El Verger 17-04-2010

El passat dissabte 17 d'abril es corregué la cursa del Verger, d'un total del 10.000 metres justs. Una quantitat de 1.239 runners aconseguiren finalitzar la prova, una barbaritat!!!
El guanyador de la prova fou el local Emilio Vizcaya, qui arribà a l'esprint amb Mounir, aconseguint una mitja assombrant de 3.03 min./km.
També fou una barbaritat els 38 participants del C.A. Ondara que s'acostaren fins la veïna localitat del Verger i que aconseguiren finalitzar tots ells aquesta prova!

No tindríem prou espai per a destacar-los a tots, ja que tots ells van realitzar temps grandíssims, per tant, tan sols destacarem en aquesta ocasió a Ana Melenchón, qui aconseguí un nou trofeu per al Club, finalitzant en la 3ª posició de la categoria de Veteranes B, realitzant una cursa molt sofrida i ràpida, a una mitja de 4.27 min./km.

La propera cursa del Circuit serà aquest proper dissabte 24 d'abril en Teulada, amb una llargada d'onze kilòmetres, recordem que aquesta cursa és més complicada que la del Verger, ja que està plena de pujades i baixades. L'escomençament serà a les 18.30h.

Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
vaja un article curtet q he fet... la propera cursa ja posaré temps d la gent i buscaré més fotos... ;)

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023