I el Circuit comença en 3, 2, 1...

Una nova edició del Circuit Marina Alta comença aquest dissabte en Pedreguer. Una de les curses més conegudes de la zona enceta aquesta 13ena edició del Circuit a la Marina i el tancarà, com sempre, la difícil prova de Benissa.
9 curses en 9 setmanes, per primera vegada en el Circuit no hi haurà cap setmana de descans entre les curses i per tant tots els participants deuran esforçar-se moltíssim per aconseguir bons resultats!
Les curses aniran en el següent ordre:

25 d'abril - Pedreguer
2 de maig - Pego
9 de maig - El Verger
16 de maig - Teulada
23 de maig - Xàbia
30 de maig - Gata de Gorgos
6 de juny - Ondara
13 de juny - Jesús Pobre
20 de juny - Benissa

En aquesta edició una "marabunta" de runners ondarencs inundaran els carrers dels pobles veïns de la Marina, ja que un total de 34 han estat els inscrits en el Circuit!
Contem amb grans noms per aquesta edició, dels qui s'espera moltíssim!!! Per exemple i sense anar més lluny, el nostre President, Sergi Soler, des de finals del passat estiu, està intractable i ha acumulat nombrosos podis. Sense anar més lluny, en la darrera edició de la Mitja de Dénia, aconseguí quedar en segona posició, amb un temps d'una hora 15 minuts i 15 segons. També contem amb la presència de noves promeses com Josemi Mulet, qui esperem que puga estar ja, per baix de 4 minuts el kilòmetre, i així fins un llarg nombre de corredors ondarencs!

Sort a tots i feliç Circuit!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023