I Cursa de festes El Verger

El passat dissabte 2 d'agost se celebrà la primera cursa de festes en la localitat veïna del Verger, molts foren els participants d'Ondara i, en concret, 19 foren cel C.A. Ondara.Una molt bona representació si es tenen en conter que la cursa tan sols la finalitzaren 378 runners.
Feia una temperatura bastant bona i el recorregut acompanyava a que la cursa fora molt ràpida, tan sols eren 7 quilòmetres i totalment plans.

El guanyador de la cursa fou l'atleta ondarenc Mounir El Hourma, amb un temps total de 22 minuts i 59 segons, aconseguint una mitja de 3.17 minuts/km i la primera victòria del seu palmarès a una cursa popular, així mateix, també s'imposà en la categoria de Jovenils.

En la categoria Veterans B Femení s'imposà, la també ondarenca Ana Melenchon, amb un temps total de 31 minuts i 27 segons, amb una mitja de 4.30 min/km.

Els runners del nostre poble estan molt forts i ho demostren cursa a cursa. No podem deixar de destacar "els Sergis", ja què Sergi Soler quedà setè en la general i cinquè de la categoria Sènior Masculí i Sergio Torres catorzè de la general i setè de la categoria Sènior Masculí.

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023