10ena Cursa Popular Vila d'Ondara

Una vegada més realitzàrem la cursa del nostre poble amb gran il·lusió, i eixí una gran cursa, on 1.137 runners finalitzaren el recorregut de 9.587 metres, entre ells, com no, la representació del nostre club, que estigué formada per un total de 28 atletes amb un molt bon ritme de cursa, especialment (una vegada més) "els Sergis" (Torres i Soler), que aquesta vegada es superaren a ells mateixos, finalitzant en la 15ena i 16ena posicions, amb una mitja de 3.36 min./km.

El vencedor de la cursa fou Emilio Vizcaya, amb un temps de 31 minuts i 36 segons, aconseguint una mitja de 3.18 min./km.

De nou, Ana s'emportà el trofeu com a segona classificada femenina de la categoria B, mentre els trofeus als millors locals es distribuïren de la següent forma:

1er local masc.: Sergio Torres.
2on local masc.: Sergi Soler.
3er local masc.: Jaume Aparisi

1era local fem.: Ana M. Melenchón.
2ona local fem.: Patricia Lucas.
3era local fem.: Almudena Sánchez.

També hem de felicitar a tots aquells ondarencs i ondarenques que han participat en la cursa, encara que no siguen del Club, han fet una cursa molt bona!

I, per suposat, no ens podem oblidar de Raul Torres, que aconseguí finalitzar la cursa, i se li feu entrega d'un premi honorífic. Entrà a la meta acompanyat de bastants membres del Club, així com de Franc Beneyto i de molts més runners que saben reconèixer el seu esforç i el feliciten.


A tothom que va participar en la cursa i que ajudà, des d'ací volem dir un gran "GRÀCIES", i esperem que l'any vinent encara siga millor i si pot ser, més fàcil d'organitzar.


Salut a tots i fins la cursa de Jesús Pobre.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023