VIII Cursa Popular Rafelcofer, Almèdia Trail (Callosa), Marató Ultramediterrània (Alcoi) i XIII Volta a Peu Palmera 21, 27 i 28 de gener

El diumenge 21 de gener vam tindre que partir el Club en dos, per poder tindre representants, tant a l'asfalt, com a la muntanya!

Fins a Rafelcofer s'aproparen Juan Palonés, Fernando Server, Raül Lara, Sergi Mallol, Rubén Almiñana, Juan Ginestar, Maria José Català, Miguel Moreno i Juanan Bisquert.

La prova, de 8 kms, comptà amb més de 700 participants.

M. José, Miguel, Raül, Juan P., Juan G., Fernando, Sergi, Juanan i Rubén.
______________________________________________________________________________________________________________________

El mateix diumenge 21 de gener, teníem, també, representació a Callosa d'En Sarrià, a l'Almèdia Trail, prova dins el Circuit Trail Marina, on d'ací a poc celebrarem el XIV Gegant de Pedra d'Ondara, el proper 18 de febrer de 2024!!!

Fins allí s'apropà Jose Pons a representar-nos i corregué amb els companys d'entrenaments i fatigues Miguel NavalonPablo Viso.
Miguel tardà 3h i 01 minuts en creuar la meta, Pablo aplegà a meta en 3h i 15 minuts, mentre José ho va fer en 3h i 40 minuts, aplegant "junts" a meta!

Tots tres realitzaren una gran cursa, sobre els 24kms i 1.200 m+ i quedant entre els primers 100 classificats de la prova.

Classificació Almèdia Trail

José entrant a meta

Miguel entrant a meta.

Pablo, que fa por, entrant a meta!
______________________________________________________________________________________________________________________

Canviem de cap de setmana i ens n'anem al dissabte 27 de gener, a terres de l'Alcoià, més concretament fins Alcoi, on es va celebrar l'Ultramediterrània, on teníem representació en la Marató de 46 kms de llargada i 2.300 m+!
La prova consta de:

Divendres: Ultra de 166kms i Km Vertical (5k)
Dissabte: Marató (46k)
Diumenge: Mitja Marató (24k)
i també està l'Stages, on es participa del Km Vertical, la Marató i la Mitja.

Els nostres ondarencs valents, José Pons (que està a totes les proves que es fan de muntanya) i Mario reyes, anaven acompanyats a la Marató d'Ernest Ivars del C.A. La Xara i de Pablo Viso dels Bassurilles Team, així com de Ximo Seguí del Botamarges (i A Poc a Poc - Alcoi) qui feia l'Stages (Km Vertical, la Marató i la Mitja).
Tots ells s'aproparen fins Alcoi el divendres, per agafar el dorsal, sopar ben sopats a la pizzeria de rigor (La Cosa Nostra) i fer nit en Alcoi, per estar ja ben matí preparats.
Realitzaren una gran Marató, aplegant a meta entre els primers 225 corredors, dels més de 500 participants totals!!!

Mario, Ernest, Pablo, Ximo i José abans de l'eixida.

Ernest, Pablo i José al Cim del Montcabrer

______________________________________________________________________________________________________________________

Diumenge 28 de gener, tornem a La Safor, a Palmera, on es celebrava la penúltima prova del Circuit Safor - Valldigna, amb representació ondarenca, ni més ni menys que 7 representants del Club Atletisme Ondara, dels quasi 800 participants i amb 8 kms per davant!

Defenent els nostres colors estigueren: Fernando Server, Sergi Mallol, Raül Lara, Rubén Almiñana, Maria José Català, Juan Ginestar i Miguel Moreno.

Rubén, M. José, Miguel i Juan, abans de córrer.

Fernando, Sergi, Raül i Juanan, abans de córrer.



Salut i enhorabona a totes i tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

Les curses del diumenge 30 d'agost

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023