Gala XXIII Circuit a Peu Marina Alta i 10k Nocturn Gandia 14 i 15-06-2019

El divendres 14 de juny assistírem a la Gala de tancament del Circuit a Peu a La Marina Alta 2019.
El membres del C.A. Ondara que assistiren al sopar de Gala, pogueren gaudir del protagonisme dels nostres premiats, Roc, Pau i Aitana, foren primers classificats en les seves respectives categories: Aleví Masculí, Infantil Masculí i Juvenil Femení.
La Gala, presentada per Rubén Almiñana, també membre del nostre Club i amb el discurs inicial del President del Circuit, també el nostre membre Pep Giner.
Començaren donant els premis als més menuts.
Roc, amb els companys Alevins.
Pau, amb els companys Infantils.

Roc i Pau foren dels primers en pujar al podi.
Podis Xiquets

Desprès dels podis "infantils" es passà al sopar i posteriorment al sopar s'entregaren els trofeus del 10K, equips, etc...
Dels premiats, hem de destacar Aitana Valera, qui rebé el premi de primera Jovenil, de mans de son pare, Javi, visquent un moment molt emotiu!
Aitana amb les seves companyes, amb Javi i Rubén a la dreta.
Podis per Categories
A l'acte assistiren Javi, Aitana, Miguel, Pep, Roc, Llum, Trini, Joanba, Pau, Joana, Vicent, Toni i Rubén del nostre Club i acompanyats per Mar, Regidora d'Esports.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
El dissabte 15 de juny, Miguel Moreno, assistí al 10K Nocturn de Gandia, prova amb molt de nom i on acudeix moltíssima gent, quasi 2.000 participants!
Miguel amb el nostre amic Vicent!
 Classificacions 10K Nocturn Gandia

Salut i enhorabona a tots!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023