CSP Castelló, IV Volta a Peu a P.N. de Benitatxell i Infernal Trail 13 i 14-04-2019

Ha estat un cap de setmana ben mogudet!
El divendres per la nit, ja dissabte, a les 00:00h. es donava inici a la CSP, la mítica prova de muntanya que va des de Castelló fins el santuari de Sant Joan de Penyagolosa, passant per zones de gran bellesa i per petites i boniques poblacions com Les Useres, Culla, Vistabella o Xodos, al llarg dels 120 quilòmetres de muntanya.
D'entre els 600 participants, teníem 3 membres del C.A. Ondara: Pep Giner (segona participació, junt a la del 2017), Blas Artesero i Pau Peretó, tots dos debutaven en aquestes distàncies.
Fou un dia dur, per la nit no va fer massa fred, llevant de quan s'acostava el dia, per Atzeneta la temperatura es va acostar als "0"ºC. En canvi, pel dia, va fer prou calor, obligant a abandonar més de 150 participants, deixant clara la duresa de la prova!
Lluís, Pep i Blas entrant a meta
Blas i Pep aplegaren a meta amb 19h i 50 minuts, junt a Lluís Ibàñez, company i amic del C.A. La Faixa de Jesús Pobre, que compartiren els kms junts, des de l'eixida, aplegaren en les posicions 187, 188 i 189 de la general
Pau aplegava ja de nit, amb 24h i 47 minuts, acomplint el somni i finalitzant la prova, aplegant el 385 a meta!
Pau a l'entrada a meta.
En la prova "curta", la MIM, amb un recorregut de 60 quilòmetres, que eixia el dissabte a les 06:00 del matí i destacant d'entre els 1.200 participants, participava, el també ondarenc, Juanjo Doménch, qui aconseguí finalitzar-la en una meritòria posició 771, amb 10h i 50 minuts.

Classificacions CSP i MiM
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja en dissabte per la vesprada, teníem la prova del Circuit a Peu de La Marina Alta del Poble Nou de Benitatxell, 6ena prova del Circuit.
Amb quasi 1.000 participants, en aquesta IV edició, la prova queda ben consolidada.
15 valents ondarencs s'aproparen a l'esmenada "Tourmalet" del Circuit, i és que la prova del Poble Nou és la més dura, malgrat que siga més curta, 9,2kms, però amb rampes molt dures!
Anem a destacar a Francesc V. Rosselló, primer membre del Club en aplegar a meta, Aitana Valera, qui tornava al podi Juvenil, com a 1ª, o el grupet format per Mª Jesús, Tere, Maraga i Vale, qui aplegaren quasi junts amb 1h i 4 minuts.
Classificació C.A. Ondara
Clas. General
Clas. Clubs
Clas. Categories
Clas. Clubs Femení

Fotos Orion Xàbia
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pons, Morera i Pau
Diumenge teníem la prova de l'Infernal Trail a Orba, recorrent el bell paratge de la Presa d'Isbert, els Escalons del Barranc de l'Infern, Cavall Verd, Fontilles, Castellet d'Orba, etc...
Les distàncies de la prova eren: 45k, 25k i 15k, en un dia de moltíssima calor, rondant els 30ºC a les hores centrals del dia. Finalitzaren la prova un total de 425, contant les 3 distàncies.
Entre ells, els nostres Pau Enguix, Jose P
ons i Jose A. Morera, també Ernest Ivars, el bon amic i company del C.A. La Xara, qui compartí quilòmetres amb Sergi Soler.

Pons entrant a meta.


Salut, enhorabona i bones festes a tots!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023