MAMUCA 03-març Perimetral Benissa 09-03-2019

La setmana passada ens vam oblidar de la V MAMUCA, la Marató de Muntanya de Carrícola, una prova molt estimada per tots els corredors de muntanya i on les inscripcions s'acaben en qüestió de poques hores!
Pau durant l’eixida de la MAMUCA.
I és que la zona és preciosa, al bell mig de la Vall d'Albaida i als peus del Benicadell, amb moltes obres d'art al llarg del recorregut i passant, també, pel castell de la localitat..
Doncs un dels inscrits fou el nostre benvolgut Pau Peretó, qui afrontà els 42 quilòmetres de dur recorregut, on passes pel "Regall" del Benicadell, una duríssima pujada 2kms interminables amb un desnivell positiu de +500metres que, clarament, marquen la prova, amb un total de 2.500m+.
El nostre Pau finalitzà la prova en 6 hores i 52 minuts, ocupant la posició 237 dels quasi 300 valents que afrontaren la prova.
Pau durant la prova.
També hi havia distància de Mitja Marató, la MIMAMUCA, amb quasi 500 participants, però ací no tinguérem representació.

Classificació MAMUCA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Aquest dissabte 09 de març va tindre lloc la Perimetral de Benissa, amb les distàncies ja conegudes de 73kms, 43kms i 23kms.
En totes tres modalitats tinguérem representants i és que el C.A. Ondara no sap estar quiet!

Començarem el resum per la prova de 73kms que era la que eixia més matí, a les 06:00h, amb José Bernal com a representant del C.A. Ondara.
Jose Bernal durant el recorregut.

La prova era Campionat Autonòmic d'Ultra, pel que tenia molt bon nivell de participants!
Amb un recorregut bastant ràpid fins aplegar a la Serra de Bèrnia, passant per La Solana i per Oltà, aquests primers 20-22kms són més ràpids, però des de Bèrnia, el terreny es torna molt pedregós, fent quasi impossible córrer a cap lloc i convertint-se en una prova molt tècnica fins el final, això sumat a l'intens calor d'aquest cap de setmana, la convertí en una prova duríssima per a tots.
Bernal, aconseguí finalitzar la prova en la posició 136 dels 145 finishers que aconseguiren acabar-la, i es que hi hagué una "sangria" d'abandonaments, degut a la calor, prop de 30 participants!

En la distància de Marató, que eixia a les 08:00h, tinguérem a Blas Artesero i Pep Giner, tots dos realitzaren la prova junts, fins el km 39, com entrenament de cara a la CSP del proper 13 d'abril.
Pep finalitzà en 6h i 08 minuts en la posició 69 i Blas en 6h i 21minuts en la posició 86, dels 132 finishers, degut també a la calor i el terreny tècnic.
Pep i Blas pel km 30 (Senija)

Blas i Pep al finalitzar la prova.
En la distància de Mitja Marató, prova dins del Circuit Marina Trail, tinguérem a Jose Ant. Morera, qui finalitzà la prova en la posició 75, amb un temps de 2h i 41minuts, del total de 218 finishers.

Classificacions Perimetral Benissa
Fotos Agrupació Fotogràfica Benissa

Salut i enhorabona a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023