Resum reunió 03-05-2018

Vos resumim breument el que va ser la reunió del passat dimarts 03 de maig, que va tindre lloc al Bar Llobell a les 22,15h.

1- Samarretes Mànega Curta i Tirants.
S'acorda fer ja la comanda dels qui han vingut a encomanar les samarretes, ja que tarden entre 40-50 dies en aplegar.

2- Tasques Cursa 19-05-2018
2.1- Preparació Cursa - Voluntaris i Horaris.
Vos recordem que és importantíssim que col·labore el màxim de gent possible en la preparació de la cursa, els horaris són els següents:
Dijous 17 - Borses, Samarretes i pintada de la ratlla. Hem quedat a les 21.30 a l'Hotel Ramis per fer-nos un bocata. 22.15 al Prado per començar a embolsar i pintar.
Divendres 18 - Dorsals Xiquets al Claustre de l'Ajuntament 17.00h - Voluntaris per repartiment dels dorsals.
Dissabte 19 - Dia de la cursa 08.00h amb bici per marcar els kms. A les 09.00h Esmorzar al Bar Bombilla. 10.00h Començament del muntatge de la zona de meta (valles, pancartes, box...). 15.35h Dorsals xiquets i adults. 17.00h Comencem les curses dels xiquets. 19.00h Cursa gran.
Aneu dient-nos ja, bé pel grup del Whatsapp o bé per e-mail, en qué podeu ajudar.


Desprès de la cursa soparem tots junts a la Plaça de Bous de picadetes.
Necessitem que aneu confirmant-nos JA qui ve al sopar i no deixar-ho per última hora, ja que eixe dia anirem tots saturats...


2.2- Recorregut de la cursa.
Tindrem el mateix recorregut dels darrers anys. Eixida des de l'avinguda Doctor Fleming, davant de Màxima Bikes, Masdemilviajes i Allianz. Als 800 metres de prova, passarem per l'arc de meta, buscant, de nou, l'avinguda Doctor Fleming (en direcció contrària a l'eixida) per anar a buscar el Barri del Crist, desprès d'una breu volta pel poble, als 3,5kms tornarem a passar per la zona del Prado, on està la meta, per anar a buscar el Camí de la Mar, passant per davant l'institut i just desprès del km 5.2, on està l'avituallament, encararem la pujada de Torrecarrals, d'uns 500 metres de llargada (km 6 a 6,5), per tornar al poble cara avall fins el km 7,5 i planejant ja fins la meta.
El recorregut el podreu trobar ACÍ.


2.3- Cartell Cursa.
Com sabeu, ja tenim el cartell preparat, ahir dimecres 09 de maig, a les 13,00h va ser la presentació del mateix a l'Ajuntament, amb Mar Chesa, la Regidora d'Esports i Jose Ramiro, alcalde d'Ondara.
Començarem a repartir-lo per Ondara i pobles veïns.
Si algú en vol, per fer-los aplegar als pobles veïns, negocis, on siga, que ens ho faça saber!

3- Comptabilitat del Club.

Es fa un resum de la comptabilitat del Club.

4- Dia del Club - Possibilitats.
Comentem vàries possibilitats i concretem de fer el dia del Club el 02 de setembre, al Paintball de Tururac en Orba, per dinar desprès a la Pizzeria d'Orba, amb la piscina inclosa. Aniríem tots junts amb bus!

5- Precs i Preguntes.
Es tracta el tema del Gran Fons d'Ondara, ja que degut al canvi de dates de la Marató de Valéncia i la Mitja de Gandia, es solaparia amb aquesta segona. Es presenten dates alternatives i es queda pendent de parlar amb Trànsit de la Guàrdia Civil i la Conselleria de Governació, per si poguérem canviar la data.

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Recorreguts Cursa Ondara 19-05-2018

XXVII Cursa Popular de Pedreguer 26-05-2018

Volta a Peu a Dénia 28-04-2018