XVI Cursa Teulada i II Trail Les Creus 21 i 22-04-2018

Dissabte tenia lloc la XVI Cursa de Teulada, equador del Circuit a Peu i fins on s'aproparen molts participants de la Marina i comarques veïnes!
Entre els quasi 300 xiquets participants teníem representació en vàries categories:
Roc Martí i Pau Moncho aconseguiren, una setmana més, pujar dalt del podi Aleví, aquesta vegada, com a 1r i 3r, respectivament!
Aitana Valera aconseguí pujar fins la 5ª plaça del Cadet femení, a sols un segonet de la 4ª classificada!!!
Roc i Pau dalt del podi
Classificació xiquets

Desprès de les proves infantils, es donava inici a la prova reina, de 10kms, amb un constant puja-baixa, que la fa molt divertida!
Dels prop de 1.000 corredors que van participar, el Club Atletisme Ondara tingué 29 participants, aconseguint tots ells un gran paper en la prova!
Destacar a Paqui, Fina i Juani, que entraren juntes amb 58 minuts i mig o Tere Miralles i Ana Montealegre, amb 1 hora i 1 minut!
I com no, també, la incansable Ana Melenchon, qui aconseguí un nou podi en la seva categoria de Veteranes "E", sent la 2ª classificada!
Ana Melenchon, 2ª Veterana "E"

Classificació C.A.O.
Clas. General
Clas. Categories
Clas. Clubs
Clas. Clubs Femení

En quant a la classificació de Clubs Femení, ens mantenem en la 8ª posició, tinguent a l'abast fins la 3ª posició, ja que sols està a 1.400 punts de diferència! General Clas. Clubs Femení

Fotos Antonio Morant
Fotos Somesport

Aquest dissabte vinent, tindrà lloc la prova de Dénia: Inscripcions i més info ACÍ!

El diumenge tenia lloc a Tavernes de la Valldigna, la segona edició del Trail Les Creus, amb doble distància, Sprint Trail d'11 quilòmetres i el Trail de 22kms!
En l'Sprint Trail tinguérem la participació del nostre "Promesa" Blas, qui aconseguí una meritòria 11ª plaça, malgrat un bac que va sofrir, ja que la cursa era bastant tècnica, però res el pot frenar!!! Acabà amb 1h i 17 minuts!
En la prova de 22kms teníem a Vanessa Muñoz, qui aconseguí finalitzar-la en 4 hores i 51 minuts, en la posició 105 i la 10ª Sènior! Vanessa també participà el dia anterior a la cursa de Teulada, cosa que fa, que tinga molt mèrit realitzar dos proves en un mateix cap de setmana!
Resultats II Trail Les Creus

Salut a tots!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023