dimarts, 5 de desembre de 2017

IV Volta a Peu Beniflà i XIV Quarta i Mitja Marató Dénia 03-12-2017

El diumenge teníem dos esdeveniments, el primer d'ells la IV Volta a Peu a Beniflà, que li serví a Félix Pont, l'actual campió del Circuit a Peu Marina Alta, per aconseguir la victòria final al Circuit de La Safor-Valldigna, acabant la prova en 2ª posició dels quasi 600 participants!
Entre tots aquests estava Emili Pérez, qui finalitzant en la posició 42 de la general, aconseguia ser 1r de categoria Veterans "E", aturant el crono en 27:16 a 3:48 de mitja, apurant les seves opcions per guanyar la categoria del Circuit.

Classificació Beniflà

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
El mateix dia, però al costat de casa, en Dénia, tenia lloc la XIV Quarta i Mitja Marató de la localitat, reunint 13 membres del C.A. Ondara i 5 de l'Ondara Tri-Esport entre les dos distàncies, d'entre els quasi 600 participants, amb una organització molt bona i amb un clima fresquet, però ideal per a córrer!!!
Classificacions membres d'Ondara
Destaquem, d'aquestes dos proves, els podis en la Mitja Marató per part dels dos Sergis, Soler 4t general i 2n Veterà "A", Torres 6è general i 3r Veterà "A", Antonia Guardiola, 162 general i 2ª Sènior Femení i Tere Miralles 277 general i 3ª Veterana "C".
Antonia 2ª Sènior

Jaume 2n Promesa al 10k i Torres i Soler

També destacar de la Quarta, Juli qui baixà el crono fins a 3:51 min/km! O el retorn de Sergi Mallol a un 10k i ho feia per la porta gran: aconseguint baixar de 5, de bon troç, a 4:51 min/km!!!
En la Mitja també cal destacar que Pep Giner baixà de l'1h i 30 minuts, aturant el crono en 1h:29min i 25 segons, així com la primera mitja marató on participaven Tere Miralles i Ángeles Gavilà!!!
Tere i Àngeles en meta.

Classificacions Quarta i Mitja Dénia

 Enhorabona a tots.