Simat, Valls d'Àneu, Tavernes, La Purito i Vistabella!

Mª Jose, Juanito, Núria, Paco i Josep.
L'estiu està sent intens, malgrat la calor que ens va fer a juliol. I és que fins a Simat de la Valldigna, a més de 35º, els nostres valents corredors aconseguiren finalitzar la dura prova de 7.250 metres de llargada. Fou el passat 25 de juliol, dia de Sant Jaume!

Emili quedà 4rt d'entre els Veterans "E", a una mitja de 3.58, en la posició 128 de la general.
Juanito i Mª Jose, a 5,57 de mitja, aconseguiren finalitzar en les posicions 939 i 941 de la general, d'entre els quasi 1.100 corredors!
També participà Jorge Llàcer, de l'Ondara Tri-Esport, qui finalitzà el 15 de la general, 12 d'entre els Sènior a 3,28 de mitja.

Classificacions Simat de la Valldigna



Ja acabant juliol, el diumenge 30, Carol i Pep s'acostaven fins el Pirineu per buscar un poc la frescor, on es deixaren caure per participar a la Mitja Marató de les Valls d'Àneu.
Pep en un moment de la prova!

Carol en un moment de la prova!
En un prova molt corredora, sols 800 metres de desnivell positiu, d'entre els 200 participants, Pep aconseguí quedar el 6é, mentre Carol aplegava en la posició 65 de la general i la 17 d'entre les dones. Destacar que en aquesta prova, participaren quasi 70 dones!

Info Mitja Valls d'Àneu
Classificació Valls d'Àneu

El dissabte 5 de juliol a Tavernes es celebrava la 29ª edició de la Volta a Peu a la Platja, amb un nivell del corredors espectacular! Els 7 primers, per baix de 3.20 min/km, destacant els 3 primers, a 3.03, 3.06 i 3.09, respectivament!!!
D'aquests 8 quilòmetres, participaren 1.053 corredors, amb 3 dels nostres realitzant uns temps boníssims!!!
Raül Lara: 60 general - 29 categoria - 31:09 a 3.51.
Ferran Server: 78 general - 41 categoria - 31:58 a 3.57.
I el nostre benvolgut Sergi Mallol, qui desprès d'un període de reflexió, tornava al món de les curses populars!!! BENVINGUT, DE NOU, SERGI!
Quedà en la posició 586 de la general i el 236 de la categoria, 43:18 a 5.21.

Classificació de la prova


I per acabar el resum de proves, aquest passat 6 d'agost, tinguérem coincidència de dos esdeveniments!
Mónica amb Joaquim "Purito" Rodríguez, al finalitzar la prova!

En primer lloc, fins Andorra viatjà Mónica Torres, acompanyada per Vicent i tots dos realitzaren la dura Marxa, amb bicicleta de carretera, "La Purito".
Aquesta prova de 145 kms, afronta fins a 4 ports de 1ª Categoria, un de Categoria Especial (La Gallina) i un més de 2ª.
Per si tota aquesta duresa, no fou prou inconvenient, se li ajuntaren el mal temps, amb aigua i pedra durant bona part del dia, però els nostres benvolguts participants, no tenien por de res i continuaren endavant, malgrat el mal temps, acabant amb molt bones sensacions i amb millor crono i posició que l'any passat!

Info i Recorregut de la prova
Classificacions de la prova

Com ja hem dit, el mateix diumenge, però a Vistabella (Castelló), un bon grapat d'ondarencs, s'acostaren per participar de l'XI Cursa de Muntanya de Vistabella, Campionat d'Espanya de Clubs, on estaven els millorets del món del trail! La prova, ja ben coneguda pels nostres, corre pel Penyagolosa, durant 27,5 kms i 1.600 metres positius., amb l'emblemàtic santuari de Sant Joan de Penyagolosa com a epicentre de la prova, al km 14.
Javi, Ernest, Paco, Juanga, Pep i Carol
Fins allí s'aproparen els nostres, amb ganes de participar, un any més (i ja en van 5), d'aquesta festa que és la prova de Vistabella!
Javi, Ernest, Paco, Juanga, Pep i Carol, realitzaren una prova fantàstica, però és que tenien les i els animadors oficials, des de primera hora del matí i no els podien fallar!!!
Almu, Nuri, Aitana, Pilar, Bilma, Marisol, Paula, Marc i Sílvia es deixaren la gola per animar els nostres i aconseguiren que finalitzaren tots, aquesta dura prova!

Info i classificacions de la prova


No oblideu que demà dissabte en Barx es celebra la X Volta-Cross de Barx, dins el Circuit de La Safor-Valldigna!
Info sobre les proves del Circuit Safor-Valldigna

Enhorabona i sort a tots!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023