dilluns, 6 de febrer de 2017

Cursa de la Dona a Dénia, MTB Torrent i XV Mitja i 10.000 d'Oliva 05-02-2017

En un diumenge marcat per la tempesta de mig matí, els corredors que s'acostaren a les nombroses proves patiren més del normal per poder finalitzar-les, i és que la climatologia es va posar xula cap a les 11 del matí, amb una forta tempesta de vent, rajos, pedra i pluja, que obligà a organitzadors a desmuntar bona part de la zona de meta, per tal que el fort vent no s'emportés res, ni a ningú per davant! Per sort, ningú resultà ferit i la prova l'aconseguiren finalitzar tots amb prou bones sensacions!
Pilar i Miguel entrant a meta.
Fins a Dénia s'aproparen Miguel Moreno i Pilar Zapata, per participar de la Cursa de la Dona, junt als altres quasi 1.000 participants!!!Mónica i Vicent, també participaven, en aquest sobre dos rodes en la Marcha-Marató de BTT de Torrent, amb un recorregut de quasi 60 kms, on molts corredors es veieren obligats a abandonar, degut al mal temps.
A la pròxima, més i millor, segur!!!
Mónica i Vicent, preparats per la sortida.

Emili, Ferran i Raül, abans de la lluita amb les inclemències meteorològiques!
No sabem encara els temps de la Mitja, degut al mal temps.
D'entre els 212  que finalitzaren la Mitja, els nostres 5 representants finalitzaren molt bé.
Emili aconseguí una 2ª posició en la categoria Veterans "D" molt meritòria, amb un temps de 1:28,49 i finalitzant el 29 de la general.
Raül Lara finalitzà en la posició 55, Jose Gilabert el 130, Eva Alemany la 155, Juan Ginestar el 209.

En quant als 10.000 metres, contaren amb 340 finishers, entre ells, el nostre Ferran Server, qui es lliurà per ben poc de la tempesta mentre corria, finalitzant just abans, amb un temps de 40,44 en la posició 31, realitzant una grandíssima prova!

Classificació Mitja Marató
Classificació 10.000
Emili entrant a meta de la Mitja Marató

 Salut i enhorabona a tots.