Sopar del Club, Mitja i Quarta de Dénia i Mitja d'Oltà 11-12-2016

Blas, Carol, Mónica, Pilar, Ana, Almu, Núria, Pep, Paco, Josep i Ricard.

El divendres començà aquest cap de setmana ple d'esdeveniments al Club, amb el sopar a l'Hotel Restaurant Ramis, amb quasi 30 persones assistents, entre membres del Club Atletisme Ondara i companys d'entrenaments.
Gràcies a tots per l'assistència al sopar, vam gaudir d'una gran companyia!!!

Quarta i Mitja de Dénia 11-12-2016

El diumenge teníem dos proves, que en realitat eren tres, ja que a Dénia es celebrava la Mitja i Quarta de Marató, en la seva XIII edició.
Fins allí s'aproparen un fum d'ondarencs! 14 foren els ondarencs que finalitzaren aquesta Mitja, entre el C.A. Ondara i l'Ondara Tri-Esport, dels 407 finishers que tingué la prova.
Menció especial per Marga Escoda, 3ª Veterana "C" i, també, per Antonia Guardiola, 3ª Sènior, encara que en la classificació consta com a Veterana, per una errada.

Classificació Quarta i Mitja Dénia

Ondarencs participants a la Mitja
Marga Escoda, dalt del podi.
Nerea i Eva entrant a meta.

Marga Moncho també participà, en aquest cas, a la Quarta de Marató, realitzant la prova amb 1h i 03 minuts, aconseguint finalitzar la 240 de quasi 300 participants.

Marga Moncho a la Quarta.
 Mitja d'Oltà - Calp

Un poc més lluny de casa, fins Calp, es traslladà Javi Valera, per participar en la clàssica de Muntanya de la localitat: La Mitja de la Serra d'Oltà!
Javi realitzà una bona prova, anant de menys a més, per finalitzar en la posició 108, dels 328 que participaren en la versió de corredors, a banda dels 113 caminants.

Classificacions Mitja Oltà
Javi Valera, a la Mitja d'Oltà.

Salut i enhorabona a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023