dijous, 17 de novembre de 2016

V Gran Fons d'Ondara 13-11-2016 i Mitja Marató Gandia 06-11-2016

Youssef, Fran i Sergi al km1, ja destacats.


El sol s'alçava espectacular per gaudir d'un V Gran Fons amb molta il·lusió! Temperatura d'uns 20º i algun núvol tapant el sol, feia del matí ideal per córrer, gaudir i fer un bon temps, com així aprofità Youssef Ahatach del C.A. Llebeig de Xàbia, coneixedor ja del Gran Fons (quedà 2on en la IV edició a pocs segons de Sergi Soler), qui sabent de la duresa de les pujades del km 5 al 7, les aprofità per atacar a Sergi Soler del C.A. Ondara (guanyador de les 4 edicions anteriors) i a Fran Calabuig del C.A. Font de La Figuera.

En l'apartat femení es tornà a imposar Mª Isabel Ferrer del C.A. Llebeig de Xàbia (també coneixedora del recorregut i guanyadora de la I edició, II i IV!), 2ª fou Alejandra Arribas, Independent i en 3ª posició aplegà Mª Carmen Lorenzo, Independent, totes tres de categoria Veteranes "A".

En quant als locals, Sergi Soler fou el 1er classificat Veterà "A", Ana Melenchon 3ª Veterana "B" i Antonia Guardiola, Nerea Frasés i Carol Hernàndez foren 1ª, 2ª i 3ª, respectivament, en categoria Sènior Femení i Blas Artesero 2on Sub-23.
Els podis locals els completaren Almudena Sánchez, Mónica Torres i Paqui Cardona, 1ª, 2ª i 3ª i en homes: Raül Lara, Joanfe Ribes i Emili Pérez.
Enhorabona als quasi 400 corredors i gràcies per decidir gaudir d'aquesta 5ena edició del Gran Fons d'Ondara, que entre tots estem fent gran!

Classificació General
Classificació Clubs
Classificació Categories

Fotos Somesport
Fotos Kike Aracil
Fotos Atletisme Pedreguer

Alguns dels organitzadors i col·laboradors!

Col·laboradors i Organitzadors:
Tururac Sports, Mas y Mas, Ale-Hop, Neumàtics Gandia, Dulcesol, Baleària, ...

Ondara Custom Club: Julio, Mari Jose, Pietro, Rocio, Carlos, Sílvia, Juan Fornés, Maria Pilar, Toni Beteta, Mariví, Miguel, Inma, Baltasar, Sala, Juan Vallés, Antonia, Àngel,  Chelo, Paco, Paco Far, Trina, Jose, Merxe, Ismael, Mati, Henry i Mari Carmen.
Caps de Cursa: Valentín i Pau.
Màxima Bikes: Juanjo, Alfonso, Gaspar i Pau.
Beniarbeig:  Policía Local, Vicent, Joanba, Roc, Andreu, Paco, Mar, Emma, Paula, Magda, ...
Avit. km5: Jaume, Pep, Sergio, Ricardo, Pons, Rafa, Toni, Ramos, ...
Sanet i Negrals: Edel, Borja, Mireia, Júlia, Ximo, Toya, Boro, ...
Avit. km10: Flores, Peris, Molina, Penya, Sebastià, Paco, Lluís, Tonico, Bunyol, Jaume, Alejandro, ...
Dorsals, Meta i box: Mireia, Carol, Sílvia, Eva, Mar, Norma, Alberto, Rafa, Toni, Agustí, Sergio, Ricardo, Kelo, Pep, Leila, Àlex, ...
Ajuntament d'Ondara, Policia Local, ...
I tots aquells amics i membres de l'Ondara Tri-Esport i C.A. Ondara que van fer possible aquest V Gran Fons!!!
GRÀCIES A TOTS!!!!!!!!!!!!!!!!

El passat diumenge 06 de novembre es celebrà en Gandia la Mitja Marató de la localitat i el 10K, on tinguérem participació ondarenca.

Classificació Mitja Gandia - C.A. Ondara
Classificació 10K Gandia - C.A. Ondara


Salut i enhorabona a tots.