dimecres, 16 de març de 2016

XIX Volta Popular a Gata de Gorgos 13-03-2016

Vale, Juani i Jose abans de la cursa
Aquest passat diumenge 13 de març tenia lloc en Gata la 3ª prova del 20è Circuit A Peu Marina Alta.
La XIX Volta a Peu al poble fou un èxit, amb quasi 1.400 participants adults i amb 313 xiquets.
Fou un matí ideal per córrer i gaudir d'aquest esport i, més encara, en un circuit ràpid com el de Gata, ja que les pujades que té, no apleguen a desgastar massa els corredors que ja es coneixen el recorregut i saben dossificar-se.
Punt a destacar de la prova fou la participació de Jesús Gomar, guanyador de la prova i triatleta professional i de referència, guanyant amb un crono de 3.06 min/km!

Sergio, Jorge i Sergi en meta

Com sempre, allà on anem, destaquem!
27 foren els nostres membres participants, entre ells, Sergi Soler, qui torna a participar a una cursa del Circuit, Vicent Aparisi, qui aconseguia un crono magnífic de 3,53. O Almudena i Ana, que tornaven a pujar al podi, 2ª en Vet. "B" i 1ª en Vet. "D", respectivament. Antonia Guardiola, 7ena en Sénior. Àngels Gavilà i Mª José Català, corrent molt bé i deixant la mitja a sols 5,45!

Almu, 2ª Vet. "B"
Ana, 1ª Vet. "D"

Carol i Eva
Tornàrem a fer un bon paper en la classificació femenina, sumant 6.740 punts més, entre les 5 primeres, en una bona cursa de totes elles! Per tant pujarem a la 7ena posició, provisional, passant al G.A. Publidom i quedant-nos a menys de 30 punts del C.A. Benissa, qui ocupa la 6ena posició i iguala al C.A. Corremundos, qui és 5è. Així doncs, tenim a tir de pedra el Benissa i el Corremundos de Teulada!

Classificació General
Clas. Categories
Clas. Clubs
Clas. Clubs Femení

Entre els nanos, podem destacar els nostres:

Roc destacà en Benjamí Masculí, aconseguint la 2ª posició de la seva categoria.
Aitana fou 5ena en Infantil Femení.

Classificació Xiquets

Fotos M. Rosa Zaragoza
Fotos Enrique Aracil
Fotos CalyGat
Fotos Molina
Fotos Rosa Pedrós

Recordem que ara tindrem descans del Circuit entre Falles i Setmana Santa, la propera cursa, la de Dénia, el pròxim dissabte 2 d'abril, serà en horari de vesprada! A les 16,30h començaran les proves dels menuts i a les 18,30 la prova reina.
Més informació i Inscripcions ACÍ.


 Salut a tots i bones falles i bones pasqües.