dimecres, 24 de febrer de 2016

GDP 7.0 Serra de Segària - Ondara 21-02-2016

Alguns dels voluntaris del GDP 7.0
Desprès d'unes últimes setmanes molt intenses de feina, per fi aplegava la data assenyalada. Aplegaven els últims dies maratonians per que tot estiguera a punt el diumenge i que tots els participants es sentiren com en casa.
Eixida dels corredors
El diumenge s'alçava humit i gelat, però sense cap risc de pluja o mal temps que impedís el bon funcionament de la prova.
Finalment, més de 700 inscrits, dels qui participaren, uns 630 (entre corredors i caminants), sense por a cap inclemència meteorològica!A les 9,05 es donava l'eixida (sempre hi ha alguns tardonets que hem d'esperar) per als corredors.
Tenien per davant 19,3 kms de muntanya amb quasi 1.200 metres+, amb alguns sectors de molta complicació!

Pedro entrant a meta com a vencedor!
Carol Hernández (C.A. Ondara), Rodolfo (3), Pedro (1), Pablo (2) i Mar Chesa (Regidora Esports)
I per deixar constància que res és massa complicat, amb menys de 2 hores aplegaven els primers classificats, 1h51minuts per a Pedro Martínez i 1h 52 min. per a Pablo Ramírez, seguits de Rodolfo Juan amb 1h54min, completaven els 3 primers de la cursa, el podi Sènior Masculí ja estava complet.


Ivan (3), Juanjo (1) i Javier (2)
Amb el 4rt classificat, aplegava el primer Veterà: Juanjo de los Ángeles, amb 1h58min, com a 2on Veterà Javier Delgado, amb 2h12min i 3er, el nostre gran Ivan Payà, 2h14min.

Élia (3), Aïda (1) i Gemma (2)

En l'apartat femení, la primera en creuar la meta fou Aïda Pérez, 2h28min, seguida de Gemma Macià amb 2h35min i Elia Durà amb 2h36, per tancar el podi.

Raquel (3), Anto (1), Encarna (2)
Anto Valero, guanyadora absoluta del Gegant en anteiors edicions fou la 1ª Veterana en aplegar a meta amb 2h44min, seguida d'Encarna Cardona amb 2h45 min i Raquel Ronda, 3ª, amb 2h54min.

Nando (3), Jose Ant. (1) i Raül (2)

En l'apartat local, els 3 primers xics foren:
- Jose Ant. Morera - 2h37
- Raül Lara - 2h39min
- Nando Server - 2h42min

Núria (3), Nerea (1) i Mónica (2)

Les primeres fèmines locals foren:
- Nerea Frasés - 3h39min
- Mónica Torres - 4h53min
- Núria Abeal - 4h53min

Desprès de donar l'eixida als corredors, es procedia a donar-la als caminants, des del mateix punt de les anteriors edicions, el Camí de la Cantera, on s'entregaven els dorsals.
A les 9,35 (també amb eixos 5 minuts) es donava l'eixida als caminants (molts d'ells corredors "camuflats") i amb un recorregut més curt i menys pesat, 14 kms i 700 m+, aplegaven molt ràpidament a meta els primers amb 2h i 10 minuts, així, poc a poc anaren aplegant tots els caminants, fins les 5h i 20 minuts, quan aplegaren els membres del Centre Excursionista d'Ondara, que van darrere tancant la caminata i aprofitant per llevar totes les cintes del recorregut!

Classificació corredors Somesport
Classificació Caminants Somesport
Classificació Clubs Somesport

Fotos del GDP 7.0:

Antonio Vte. Font - Àlbum 01 - Eixida i Benimeli
Antonio Vte. Font - Àlbum 02 Benimeli
Antonio Vte. Font - Àlbum 03 Benimeli
Antonio Vte. Font - Àlbum 04 Benimeli
Antonio Vte. Font - Àlbum 05 Benimeli
Enrique Aracil - Fotos Prèvies
Enrique Aracil - Àlbum 01
Enrique Aracil - Àlbum 02
Enrique Aracil - Àlbum 04
Enrique Aracil - Àlbum 05
Enrique Aracil - Àlbum 06
Enrique Aracil - Àlbum 07
Enrique Aracil - Àlbum 08
Enrique Aracil - Àlbum 09
Enrique Aracil - Àlbum 10
Enrique Aracil - Àlbum 11
Enrique Aracil - Àlbum 12
Víctor Sapena
Juan Palones
M. Rosa Zaragoza - Àlbum 01
M. Rosa Zaragoza - Àlbum 02
M. Rosa Zaragoza - Àlbum 03
M. Rosa Zaragoza - Àlbum 04
M. Rosa Zaragoza - Àlbum Laura
Gaspar Fotògraf - Avituallament Antenes
Víctor Puigcerver - Pouets
Joanfe Ribes - km 4
Joanfe Ribes - km 11
Somesport en Meta

Article de Sense Límits Aventura - Resum GDP
Article web Ajuntament Ondara - Resum GDP
Article Taranna.net - Resum GDP

Volem donar les gràcies a tots els qui fan possible aquest esdeveniment, començant pels participants, els patrocinadors (TURURAC, BALEÀRIA, NEUMÁTICOS GANDIA i MASDEMILVIAJES.ES), les autoritats de Beniarbeig, Benimeli, Rafol d'Almúnia, Verger i, per suposat, d'Ondara, Policia Local d'Ondara, Protecció Civil (Vicente Pascual, Cosme, Luisa, Jose, Walid, Teo, Luisa, Salvador, Mabel, Ivan, Tedi i 4 membres Protecció Civil de Calp) i a tots aquells "anònims" que han estat durant tants dies i tantes hores fent una tasca que no es veu:
Dorsals Tururac: Ana, Almu, Núria, Aitana, Mireia, Mónica, Carol, Eva, Susana i Nerea.
Avit. Benimeli: Jaume, Pau, Vicent, Susana, Sergi, Toni,...
Avit. Antenes: Edel, Borja, Melenchon, Gaspar, Pep, Emilio, Toni,...
Avit. Font de Català: Tonico, Bunyol, Jaume, Alejandro, Kelo,...
Perduts per les sendes: Paco, Pons, Joanfe, Sergio, Víctor, Antonia, Rubén, Fran, Ximo, Blas, Gemma, Maria, Angi, Mónica, Paco, Javi, Ana, Emili, Pedro, Juan, Jose, Àlex, Marc, Penya, Sebastià,...
En Dorsals diumenge, Eixida i Meta: Jaume, Carlos, Salva, Óscar, Carol, Anna, Eva, Nando, Dani, Sergi, Marisol, Paula, Tere C., Tere M., Almu, Núria, Aitana, Marga, Maria José, Juani, Anna, Sílvia, Vicen, Kelo, Toni, Santi, Lluís, Paco, Lluís, Jordi, Jose, Pau,...
Del Centre Excursionista: Florin, Jean Louis, Ana, RosMery, Josep, Puri, Jordi, Pedro, Juana, Mª Carmen, Paco, Juana, Merxe, Juan i Fonseca...

Salut a tots.

1 comentari:

Quique ha dit...

Enhorabona per la gran organització, pel treball previ que es nota quan corres, i també pel treball de recopilació i resums que feu després. Es un plaer anar a patir i disfrutar any rere any la vostra carrera! Salut i gràcies!