dimarts, 26 de gener de 2016

Mitja Marató de Santa Pola i IV Mitja Marató, Cursa i Marxa de Muntanya l'Ocaive - Pedreguer 24-01-2016

Aquest diumenge 24 de gener teníem, pareix ser, representants a totes les mitges maratons de la província!

Fins a Santa Pola es desplaçaren tres dels nostres corredors, Pep Estévez, Toni López i Kelo Moreno.
Tots tres finishers d'una de les proves de 21 kms més coneguda del país, la més que coneguda Mitja Marató de Santa Pola, on tots els anys, prop de 9.000 corredors prenen l'eixida i enguany finalitzaren 8.002.
Pep aconseguí baixar de les dos hores, amb soltura: 1h56 minuts, mentre Toni i Kelo aconseguiren 2h10 i 2h11, respectivament. Molt bons temps per a tots tres i a continuar així!!!

Classificacions Mitja Santa Pola 2016

Classificació dels ondarencs.

Kelo i Toni durant la prova.

Els nostres 3 finishers, Pep, Kelo i Toni.

 
Al costat de casa teníem un bon grapat de membres del Club que es deixaren caure, tant als 13km, com als 21, tots ells de muntanya, a Pedreguer en la IV Mitja Marató, Cursa i Marxa de l'Ocaive.

Gaudírem d'un dia estrany, emboirat en un principi, assolellat i calorós durant la cursa, acabant ennuvolant-se i amb molta humitat desprès... Però això no impedí als nostres valents corredors acabar en molt bones sensacions les diferents proves!
Amb tant bones sensacions, que la primera en aplegar a meta de les nostres corredores del 13k, Carol, aplegà en 1ª posició de Sènior Femení, desprès d'ella aplegà Mónica Torres, acompanyada de Núria Abeal. Elles dos eren les nostres representants en la cursa de 13kms.

Carol dalt del podi.

 
Carol entrant a meta. 1ª Sènior.

Mónica i Núria.


Mentre, en la de 21 kms, amb un poc més de representació, anaren aplegant tots els nostres participants a meta, Pep Giner, aconseguí una meritòria 27ena posició, seguit de molt aprop per Pep Pons i just darrere Javi Valera, acompanyat del company del Cap i Cua, Modest. Emili i Pau aplegaven un poc més tard i desprès d'ells, Paco Mas, Paco Giner i Nerea entraven a meta, per completar els nostres atletes.

Classificació Mitja Marató
Classificació Cursa 13kms
Fotos Somesport


Classificació del C.A. Ondara

Pep Giner.
Pep Pons.

Javi i Modest.

Emili

Pau en meta.

Paco Mas.

Paco Giner.

Nerea.

Josep, Pep, Mónica, Carol, Pilar, Javi i Ernest.

Pep al cim d'Aixa.


 Salut a tots.