divendres, 30 d’octubre de 2015

Resum reunió Club 22-10-2015

El passat 22 d'octubre de 2015 ens reunírem al Bar Llobell a les 22.15h. per seguir el següent ordre del dia:

1- Gran Fons.

Degut a que ja estaven els permisos de la Conselleria d'Alacant atorgats i no es podien modificar els horaris, s'acorda que el proper any 2016 es realitze en horari de 10.00h en lloc de les 11.00h que s'està realitzant ara.

Es quedarà el Dissabte 07 de novembre a les 18.00h en l'edifici del Prado per preparar les "motxilles" dels corredors, amb les samarretes, dolços de Dulcesol i tot el que es tinga que posar dins.
Aprofitarem aquesta quedada per organitzar tots els voluntaris en els punts que els toque al dia següent, així com per repartir els nous xandalls del Club.
I es queda per al Diumenge 08, que tindrà lloc la prova, a les 07.30 en el Prado per adequar i organitzar la zona de meta.

2- Circuit a La Marina (regals, samarretes, inici i cloenda...).

S'aporten idees sobre els possibles regals.
Així com davant la possibilitat que el Circuit deixe de donar samarretes a les curses, es fa una votació sobre si s'ha de continuar donant samarreta a la cursa d'Ondara, on la votació ix SÍ per majoria.

3- Idees per al Sopar de Nadal i Dia del Corredor (juny).

Com tots els anys, fem el sopar de Nadal en els Restaurants col·laboradors del Club. Aquest any vam decidir en la reunió fer-lo en l'Hotel Ramis, es va parlar com a probable data el divendres 11 de desembre.

Sobre el Dia del Corredor es va parlar de fer un viatge d'un dia amb Baleària a Formentera. Va quedar per aclarir la possible data una vegada acabat el Circuit a juny.

4- Estat dels Comptes del Club.

Es va fer balanç dels comptes i es van presentar.

5- Estat de la Junta Directiva - Noves Propostes.

S'acordà fer una reunió una vegada passat el Gran Fons, per presentar noves idees i nova gent de cara a una nova Junta Directiva.
Es quedà en fer Reunió el Dijous 19 de novembre a les 22.15h. en el Bar Llobell i en aquesta Reunió es tractaran, també temes del VI Gegant de Pedra 21-02-2016.

6- Precs i Preguntes.

Es parla també sobre el Gegant de Pedra, per pujar la quota de 10 a 12€, s'aprova per majoria.
Es parla sobre fer una parrillada amb llonganisses i llom per als bocates.

Es parla sobre la possible data de la Sant Silvestre, el 29-12-2015 a les 20.00h.
Queda pendent de parlar-ho amb Ajuntament i Policia Local.

Salut a tots.