Cursa Ondara 23-05-2015, Cursa Benissa 06-06-2015 i Gala Circuit

Acabà el XIX Circuit a La Marina Alta i ho feu amb nous podis per als corredors ondarencs.

En la cursa d'Ondara, la XVII edició del passat 23 de maig, participaren fins 43 membres del C.A. Ondara, d'entre els 1.438 finishers de la prova! I destacaren per sobre de tots: Sergi Soler, 8è de la general, Ivan Payà 2on Veterà "A" i 18è general i Almu Sánchez, que quedà, també, 2ª en Veteranes "B", quasi assegurant-se el podi final del Circuit a la Marina.

En quant als més menuts, participaren una barbaritat de xiquets del poble, en total, 506 xiquets participant i fent del poble una festa, on destacà Aitana Valera, quedant 4ª d'Infantil femení, però 3ª del Circuit,  assegurant-se, com sa mare, el podi final del Circuit. Arnau Castellano tornà a fer podi en Pre-Barrufets, aquesta vegada, guanyador, 1er classificat, també en Pre-Barrufets, participaren Arnau Pons, Juan Carlos i Jordi.
Mara no podia faltar tampoc a la cita del podi i aconseguí quedar de Pre-Benjamí, clara aspirant, l'any que ve a fer podi al Circuit en Benjamí! També participà en Pre-Benjamí Paula.
Pau i Marc, també participaren en Aleví, Marina en Barrufet, Isabel i Mireia en Benjamí, Pablo i Víctor en Cadet, Dídac en Infantil, Clara i Bianca en Pre-Barrufet.


Classificacions per Equips
Classificació General
Classificació Xiquets

Fotos:

Fotos CalyGat
Kike Aracil
Rosa Zaragoza
Atletisme Pedreguer
Ramó Mut


En la XVIII Cursa de Benissa del passat 06 de juny, Aitana aconseguia la 3ª posició en Infantil Femení, assegurant així el podi del Circuit!
També participaren:

Arnau Castellano, 1er Principiant
Joan Rosselló, 2on Barrufet
Mara Castellano, 3ª Pre-Benjamí
Quico Rosselló, 27è Benjamí

Classificació Xiquets

Marga i Maria José, entrant a meta.
Desprès es donà inici a la cursa dels majors, on els 1.143 finishers participaren de la festa que sempre és la darrera cursa del Circuit. Com sempre hi ha categories que s'han de tancar, i Almudena amb la seva 2ª posició en la cursa, aconseguia, finalment, certificar també el 2on lloc al podi final del Circuit!
Emili també aconseguí pujar al podi, com a 3er Veterà "C", mentre Ivan queda 4rt, acabant amb el company i amic Orihuel de Benissa, a qui cedí la 3ª posició de Veterà "A".
Junt a ells, 32 foren el total de membres del Club que participaren en Benissa d'aquesta festa.

Classificació Clubs
Classificació General

Desprès, el 12 de juny es tancà el Circuit amb la Gala al Marriot de La Sella.
Aitana, 3ª Infantil

Almu, 2ª Veterana "B" i Carol entregant els trofeus

Emili, Carol, Pep i Paco, representació ondarenca a la Gala.
 Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023