Col·laboradors Oficials del Club 2015

Com bé sabeu molts, ja tenim d'anys anteriors descomptes i ofertes especials, per pertànyer al Club Atletisme Ondara i que negociem i renovem amb els establiments. A banda, com ja sabeu, de les promocions internes que fem en el Club, tant en roba, inscripcions, sopars, ...

Els col·laboradors dels darrers anys, continuen en força amb nosaltres, tant Tururac, com Enrique Garrido - Fisioterapeuta, així com una nova entrada d'enguany: el Podòleg José Juan Rosselló.


Tururac Esports, en Dénia. Ronda Muralles, 1.
Tururac Esports es va canviar l'any passat d'adreça. Ubicats ara en la Ronda les Muralles, 1, gaudeix d'unes instal·lacions més grans i amb més material esportiu.
A banda de tindre grans descomptes per ser del C.A. Ondara, també podem disposar de la seva oferta de turisme actiu, tant amb l'escalada, rocòdroms, tirolina, l'alberg del Serpis,...




Enrique Garrido - Físio - Nova ubicació.
Enrique Garrido, també ha canviat d'ubicació. En l'actualitat el podreu trobar just davant del Col·legi Sanchis Guarner, carrer Lepanto, 5, amb una clínica més gran i més oportunitats de tractament.
Gaudirem de descomptes especials per ser del Club, així com de la seva àmplia experiència de més de 15 anys treballant com a físio!



Podòleg Jose Juan Rosselló. Av. Dr. Fleming, 1. Ondara.
També tenim el plaer de contar amb la col·laboració del Podòleg José Juan Rosselló Fonseca, qui ubicat a l'avinguda Dr. Fleming, 1 d'Ondara, té una llarga experiència en el món de l'esport, ja que porta anys tractant els companys del C.C. El Garbí de Gandia, així com el C.F. Gandia.




Recordeu que si aneu a visitar-los, els teniu que dir que sou del Club Atletisme Ondara, per gaudir dels descomptes especials que fan als nostres membres. Ells disposen d'un llistat amb les vostres dades personals, per assegurar-se que sou membres del Club.

Salut a tots.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023